Doktor Hnízdil: Klaus ml. na Hradě, nebo Okamura? Pánbůh nás ochraňuj!

11.11.2019 7:31

Doktor Jan Hnízdil se v rozhovoru s Monikou Le Fay nekompromisně pustil do českých politiků včetně prezidenta Miloše Zemana. „Politici jsou psychopati. Měli by dělat psychologické testy. Z Pražského hradu se stalo uzavřené oddělení psychiatrické léčebny,“ říká lékař, který už navrhoval i prozkoumání duševního stavu Václava Klause. Nyní se děsí představy, že by právě jeho syn, Václav Klaus mladší, v budoucnu usedl v čele státu.

Doktor Hnízdil: Klaus ml. na Hradě, nebo Okamura? Pánbůh nás ochraňuj!
Foto: FAEI.cz
Popisek: MUDr. Jan Hnízdil

Prezident Zeman a další naši politici jsou podle Hnízdila přeborníci v primingu; ten vypovídá o tom, jak nevědomě přejímáme modely chování: agresivitu, hulvátství, bezohlednost apod. „Národ má ale takové politiky, jaké si zaslouží. Pokud nasloucháme hlupákům a hulvátům, stáváme se národem hlupáků a hulvátů,“ shrnuje lékař.

Anketa

Je Václav Moravec vyvážený ve skladbě hostů, které zve do svých pořadů?

4%
96%
hlasovalo: 20198 lidí

„Politici jsou psychopati, protože psychopat se považuje za zdravého, jedinečného, neomylného,“ vysvětluje doktor Hnízdil a ptá se řečnicky, proč nemají politici psychologické testy předtím, než řídí stát. „Necítí potřebu podrobovat se nějakému testu. Nikdo ho k němu nedonutí. To je obrovský problém,“ myslí si doktor, který se před lety s kolegy pokoušel takový test prosadit u nás a vykoledoval si trestní oznámení pro pokus o vlastizradu ve stádiu přípravy. 

Testy tedy jsou. Jen není politická vůle je přijmout. „Psychopati si pod sebou větev neuříznou. Tak se aspoň snažím dávat lidem obecné informace o tom, jak psychopata poznat a jaké představuje nebezpečí,“ dodává Hnízdil.

Hnízdil dříve navrhoval prozkoumání duševního stavu Václava Klause, mimo jiné proto, že popíral zjevné věci jako například globální oteplování. Ani ve snu by jej prý nenapadlo, že nás může potkat větší pohroma než Klaus. „No a teď tady máme Zemana, Babiše, Mynáře, Ovčáčka. V prognózách už jsem opatrný. Možné, že to ještě není úplné morální dno. Na funkci prezidenta už si brousí zuby Václav Klaus junior, růžky vystrkuje Tomio Okamura… Pánbůh nás ochraňuj!“ děsí se doktor.

„Z Pražského hradu se stalo uzavřené oddělení psychiatrické léčebny. Kamerové systémy, betonové zátarasy, detektory, stráže, osobní prohlídky… jsou namístě.  Ne jako ochrana obyvatel Hradu před veřejností, ale jako ochrana veřejnosti před osazenstvem Hradu,“ zdůrazňuje Hnízdil.

Pozastavil se i u státních vyznamenání, které Zeman předával nejrůznějším osobnostem 28. října. Největším vyznamenáním ke státnímu svátku totiž podle doktora je nebýt na Hrad pozván. „Negativní emoce jsou totiž nakažlivé. Stačí, aby člověk pobýval dvě minuty, mlčky, v uzavřené místnosti, ve společnosti osoby, která je agresivní, arogantní, zlostná, negativistická a chytíte to. Začne vám být nevolno. Dvě hodiny ve Vladislavském sále jsou hrozná nálož. Lékař na závěr varuje: státní vyznamenání od prezidenta škodí zdraví.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…