Doktor Macek o konfliktu Nečase s Peake a "víkvětu národa"

16.11.2012 12:03

Doktor Macek z prohlášení premiéra Nečase překvapeně zjistil, že od ministrů se očekává, že budou pro své ministerstvo přínosem. Odmítnutí Roberta Vacka z důvodu absence přínosu představuje podle něj nebezpečný precedens, který by mohl vést k absolutní anarchii, protože v této zemi žádného přínosného ministra neseženeme.

Doktor Macek o konfliktu Nečase s Peake a "víkvětu národa"
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Miroslava Macka zaujalo, že premiér Petr Nečas odmítl jmenovat ministrem dopravy Roberta Vacka se zdůvodněním, že by pro ministerstvo nebyl přínosem. Macka toto stanovisko přivedlo k údivu. „Žil jsem, vzhledem k celé plejádě českých ministrů, v představě, že ministrem u nás může být opravdu, ale opravdu kdokoliv,“ píše Macek.

Novotě se nebrání, má však obavy, aby při důsledném uplatnění kritéria přínosnosti na celou vládu nenastalo absolutní bezvládí.

Vláda však podle něj bohužel není výjimkou, o čemž ho přesvědčil anonymní e-mail, který obdržel. Ten obsahoval tabuli hanby s fotografiemi a profily prezidentských kandidátů a celá výstavka byla nadepsána poněkud gramaticky svérázně „Víkvět národa“.

„Souhlasím, drtivá většina anonymních diskutérů na sítích k „víkvětu národa“ skutečně patří,“ vysmál se tvůrcům Macek.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…