Domovní prohlídka a odvoz muži v kuklách. Bulvár byl v patách Nagyové

15.06.2013 7:54

Policie prohledala v noci na pátek byt Jany Nagyové v Modřanech. Bulvár byl při tom a na svých stránkách přináší řadu fotografií z převozu Nagyové i prohlídky bytu. Zároveň připomíná, že neoficiálně Nagyová bydlela v Hrzánském paláci s premiérem Nečasem.

Domovní prohlídka a odvoz muži v kuklách. Bulvár byl v patách Nagyové
Foto: Hans Štembera
Popisek: Detektivové ÚOOZ zadrželi v souvislosti s radikální islamistickou organizací Jamaat Shariat v Česku před rokem několik osob. V současnosti stojí údajní teoristé před soudem

Do bytu Nagyové vstoupila prý okolo jedné hodiny raní skupina mužů z Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu. Na rukou měli gumové rukavice a dlouhá prohlídka bytu se konala za přítomnosti Nagyové. Na fotografiích je vidět, jak pečlivě muži ohledávají skřínky a nahlížejí do šuplíků a celkově se snaží vše zdokumentovat. Co však našli, z fotografií patrné není.

Obytný komplex v Modřanech, který Blesk také vyfotil, vypadá velice nenápadně a je oficiální adresou Nagyové. Podle Blesku však tráví čas s premiérem v jeho dočasném bydlišti v Hrzánském paláci.

Nad ránem po prohlídce odváželi Nagyovou v koloně. První jel bílý vůz a na fotografii je vidět, že řidič má tričko s logem Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu. Nagyová jela v jednom z dalších aut, a to s řidičem v černé kukle a ona sama se schovávala za sluneční brýle. To vše Blesk zachytil na fotografiích.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

6:45 Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

Nebude trvat dlouho a budou to dva roky, co došlo k sabotáži plynovodu Nord Stream, který zásoboval …