Duel kandidátů na prezidenta přilákal k obrazovkám přes milion lidí

18.01.2013 11:42

Televizní debatu s prezidentskými kandidáty Karlem Schwarzenbergem (TOP09) a Milošem Zemanem, kteří postoupili do druhého kola volby, vidělo ve čtvrtek v České televizi v průměru 1,32 milionu diváků starších 15 let. Duel se stal ve čtvrtek nejsledovanějším večerním pořadem na českých televizích.

Duel kandidátů na prezidenta přilákal k obrazovkám přes milion lidí
Foto: Hans Štembera
Popisek: V divadle Hybernia se konala debata dvou finalistů prezidentské volby. Moderoval Václav Moravec

Prezidentskou debatu všech devíti kandidátů v ČT před prvním kolem volby 10. ledna sledovalo 1,7 milionu lidí. ČTK o tom dnes informovala Česká televize.

Prezidentský duel od 20:00 na ČT1 dosáhl ve čtvrtek podílu na sledovanosti 32 procent. "Alespoň tři minuty duelu kontinuálně vidělo 2,352 milionu diváků starších 15 let. Na ČT24 se přenos vysílal kvůli hlasování Sněmovny o nedůvěře vládě až od 20:36 a průměrná sledovanost zde byla 173.000 v cílové skupině lidí starších 15 let při podílu na publiku 4,2 procenta. Vzhledem k rozdílné délce vysílání nemůžeme výkony obou kanálů sčítat," uvedla mluvčí ČT Michaela Fričová.

Prezidentský duel se stal čtvrtečním nejsledovanějším pořadem České televize a celkově se letos zařadil na druhé místo hned za čtvrteční Televizní noviny na Nově.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno, čtk

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

21:33 „Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

Ruským tankům nazývaným „blyatmobiles“ nebo „želví tanky“ či „bitevní stodoly“ se dostává pozornosti…