Dva Babišovi zaměstnanci chtěli ukrást 12 kilo masa a 2,5 kila střev. Fakt chcete vidět, co jim udělali?

25.05.2015 10:57

A stejně to neprošlo… tímto titulkem je ve firemním magazínu společnosti Agrofert uvozen článek o tom, jak dva zaměstnanci chtěli ukrást salámy a sýry.

Dva Babišovi zaměstnanci chtěli ukrást 12 kilo masa a 2,5 kila střev. Fakt chcete vidět, co jim udělali?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš

„Na základě interních informací byli podrobeni důsledné kontrole zaměstnanci jednoho ze závodů firmy Kostelecké uzeniny. Dva z nich měli na těle připevněno průmyslovou fólií celkem 12 kg různých surovin – kuřecí prsa, sýr Eidam a ve falešné kapse batohu 2,5 kg střev. Případ byl předán k řešení policii ČR.“ Právě tento text byl napsán v aktuálním vydání AGROFERT magazínu a spolu s ním byly k vidění i dvě fotografie zadržených. Na snímek upozornila facebooková skupina Řekněte ANO ne, největší komunita, která je zaměřená právě proti Babišově hnutí ANO.

„Dva frajeři z jeho fabriky chtěli ukrást maso: už za komunismu se jednalo o známou praxi. Ovšem u Babiše na to jdou po svém. Pány zadrželi, udali, nechali odvléct policií a ještě je vyfotili pro firemní noviny... 12 kilo masa při ceně například kuřecího vyjde na kolik? Tisícovku a něco, ne? Jen se divíme, že je nechtěli ukamenovat,“ uvedl jeden z adminů.

Připomeňme, že Agrofert je český zemědělský, potravinářský a chemický holding. Společnost ovládá více než 230 firem zejména v České republice a na Slovensku, jejichž konsolidované tržby dosáhly v roce 2012 téměř 132,5 miliardy korun. Společnost patří mezi největší firmy v České republice, zde vlastní nebo má v nájmu 57 tisíc hektarů zemědělské půdy (0,7 procenta území České republiky nebo 1,6 procenta veškeré zemědělské půdy). Společnost vlastní a do ledna 2014 řídil Andrej Babiš.

Zdroj: Agrofert magazín, aktuální vydání

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…