Dva kluci z Afghánistánu se opili a vyrazili do města. Ve vlaku ale potkali mladou ženu a...bylo zle

29.06.2017 8:00

Soud v rakouském Grazu včera vynesl rozsudek nad dvěma mladými afghánskými migranty, kteří se v loňském roce pokusili znásilnit mladou ženu. Dohromady „dostali“ pět let, ale rozsudek je zatím nepravomocný.

Dva kluci z Afghánistánu se opili a vyrazili do města. Ve vlaku ale potkali mladou ženu a...bylo zle
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Migranti

Rakousko i dva roky od začátku migrační krize nese následky své příliš liberální přistěhovalecké politiky. Ženy i nedospělé dívky se pravidelně stávají terčem sexuálně motivovaných trestných činů a nezdá se, že by se tento trend měl měnit k lepšímu. Týden co týden se před soudy v celé zemi dostávají stále nové případy, které ukazují, že integrace především mužské muslimské populace je velmi obtížná, ne-li nemožná.

Ve druhé polovině května otřásl Rakouskem případ znásilnění patnáctileté dívky hned třemi migranty. V tomto měsíci byl ke svému zdárnému konci doveden proces s afghánským migrantem, který se pokusil přímo před očima jejích dvou malých dětí mladou ženu znásilnit. Jiný afghánský migrant potom vyhodil svoji snoubenku z okna ve druhém patře. Tyto případy bohužel nejsou ojedinělé a rakouská justice doslova „praská ve švech“.

Anketa

Věříte Andreji Babišovi, že chce zlepšit poměry v České republice?

59%
hlasovalo: 23798 lidí

Poslední takový případ se včera řešil přes soudem v Grazu, kde se ze svého jednání zodpovídali dva mladiství afghánští migranti. Jak uvádí server Südtirol News, v prosinci loňského roku se opili a vydali se z blízkého uprchlického centra do Grazu. Nestačili však ani dojet do města a už se dopustili trestného činu. Přímo v jednom z kupé začali nejprve slovně napadat nejmenovanou ženu. Vzápětí však od svých lascivních poznámek přešli k činům a jeden z nich ženu proti její vůli políbil.

Poté jejich agresivita ještě vzrostla a svoji oběť srazili na zem. Žena začala křičet a podařilo se jí ještě před dokonáním znásilnění přivolat pomoc. Soudní řízení bylo na rozdíl od předešlého stání neveřejné. Vina obou mužů byla nezpochybnitelná. Soudkyně Andrea Schwinge – Wagner také uvedla, že si oba obžalování předem záměrně vyhlédli kupé, kde seděla osamocená žena. Navzdory tomu, že vlak byl téměř prázdný a místo bylo téměř všude okolo.

Poté, co cestující přispěchali oběti na pomoc, jeden z afghánských migrantů ještě stačil gesty obtěžovat další přítomnou ženu. Mladší z násilníků byl odsouzen ke třem letům vězení, jeho starší „kolega“ byl označen pouze za spolupachatele a soud jej poslal do vězení na dva roky. „Své“ oběti navíc musí zaplatit pět a půl tisíce eur.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …