EU plánuje vytvoření asijsko-negroidní rasy. Spiknutí Židů a zednářů. Vatikán a papež oddaní ďáblu. Rudá kráva Šiklová. Klausův Hájek vydává novou třaskavou knihu

05.11.2016 12:20 | Zprávy

EXKLUZIVNĚ Bývalý vicekanceléř prezidenta Klause a šéfredaktor kontrarevolučního magazínu Protiproud.cz Petr Hájek v těchto dnech vydává knihu Smrt ve věži, která je po Smrti ve středu a Smrti v sametu poslední částí volné trilogie. Kniha má podtitul Manuál k přežití katastrofy a vydává ji nakladatelství Daranus.

EU plánuje vytvoření asijsko-negroidní rasy. Spiknutí Židů a zednářů. Vatikán a papež oddaní ďáblu. Rudá kráva Šiklová. Klausův Hájek vydává novou třaskavou knihu
Foto: hrad.cz
Popisek: Bývalý vicekancléř Václava Klause Petr Hájek ve své pracovně.

„Tento ‚Manuál metody a itinerář cesty k přežití‘ formuluji právě ve chvíli, kdy závěrečná bitva staleté války proti naší civilizaci již začala. S vědomím, že téměř nikdo tomu nevěří či to přinejlepším bere jen jako strašidelnou televizní pohádku pro dospělé před spaním,“ píše Hájek.

Elity dle něj přijaly „rozhodnutí razantně zredukovat počet otroků nejvíce vyzkoušenou metodou (válkou) – a současně tím vyřešit napětí mezi ‚majiteli klíčů‘…“ „Vedou nás na jatka – a doufají, že si toho nevšimneme,“ varuje.

Válka, která brzy vypukne, nevyhubí celé lidstvo

„Válka Západu proti Rusku – dokonce i pokud přejde do jaderné fáze – nesmete, jak již řečeno, všechen život z povrchu naší podivuhodné planety. To je čirá mystifikace. Má určitě veškeré předpoklady být posledním zničujícím úderem naší těžce nemocné civilizaci, většinu zbývajícího planetárního lidského prostoru podstatně ovlivní, nemá však sílu být ‚koncem světa‘. Těžce zraní především Ameriku, Evropu a část Asie, nevyhladí ale lidstvo na celé zeměkouli – i když je podstatně ‚zredukuje‘. Což je ostatně jedním z hlavních strategických cílů budovatelů Nového světového řádu,“ předpovídá Klausův bývalý vicekancléř.

„Vše ukazuje k tomu, že nejzazší termín pro rozhodnutí kdy (a zda) vyrazit do finiše, je poslední čtvrtina roku 2017. Po amerických a francouzských prezidentských a německých parlamentních volbách,“ myslí si šéfredaktor Protiproudu.cz.

Ilumináti chtějí dobýt srdce Heartlandu – střední Evropu a Rusko

Kdo si myslel, že po Smrti ve středu, v níž Hájek zpochybnil oficiální verzi 11. září, a Smrti v sametu, kde označil Václava Havla za nepovedený pokus o Antikrista, nemůže již Hájek ničím překvapit či šokovat, se velmi mýlí.

Pokud bychom měli velmi stručně shrnout obsah Hájkovy poslední knihy, tak je o tom, jak spiknutí zednářů a iluminátů, kteří usilují o ovládnutí světa a nastolení totalitní světovlády (Nový světový řád), vede svět k „horké“ válce s Ruskem, která vyústí k částečnému zničení světa a ke zničení současné vysoce technicky vyvinuté a prosperující, avšak bezbožné západní civilizace. Zednáři a ilumináti, kteří se hlásí k „osvícení“, jsou de facto vyznavači Světlonoše – Lucifera – ďábla a chtějí odstranit křesťanství, národy a rodiny. Komunismus s kapitalismem se uměle prolnuly a vzaly si od sebe to nejhorší.

Hlavní základnou elit Nového světového řádu jsou USA a Evropská unie, které chtějí dobýt „kontrarevoluční“ Putinovo Rusko, protože se Novému řádu nechce podrobit. Západní elity se v tomto plánu řídí geopolitickou koncepcí Heartlandu, jejímž autorem je významný britský geograf Halford Mackinder. Klíčem k ovládnutí planety je podle něj takzvaný Světový ostrov, jejž tvoří Evropa, Asie a Afrika. Základní teze této teorie zní: „Kdo ovládá střední a východní Evropu, ovládá Heartland. Kdo ovládá Heartland, ovládá Světový ostrov. Kdo ovládá Světový ostrov, ovládá svět.“ Žádný plán ale nikdy úplně nevyjde (pouze Boží plán).

Masaryk–Gottwald–Havel. V roce 1983 byl svět kousíček od jaderné války

Petr Hájek opět přináší z pohledu mainstreamového čtenáře velmi svérázné interpretace historie a úlohy jednotlivých historických osobností. Vidí kupříkladu revoluční linii Hus–Masaryk–Gottwald–Havel. Husa a Havla označuje za „dva malé generály satanovy Páté kolony“.

Také uvádí, že na počátku prezidentství Ronalda Reagana a když byl vůdce SSSR Jurij Andropov již na smrtelné posteli, byl svět v roce 1983 jen kousíček od jaderné války mezi supervelmocemi.

„Nastal kritický konec léta roku 1983. Sovětská rozvědka dostávala ze všech rezidentur zprávy o zjevných přípravách Reaganova překvapivého jaderného útoku na Heartland. Měly k tomu být využity rozsáhlé podzimní manévry NATO. Jurij Andropov byl rozlícen, ale v podstatě nemohl nic dělat. Něco však přece: uvedl do stavu bojové pohotovosti celý jaderný arzenál. Přijal Reaganovu výzvu. Teprve později vyšlo najevo, že v tu dobu měli Američané pro své jaderné střely zaměřeno 3100 cílů v zemích Varšavské smlouvy, většinu z nich samozřejmě v SSSR… Andropov byl však pravděpodobně již rozhodnut zaútočit jako první… Svět zřejmě zachránila jeho kvalifikace z tajných služeb. Měl několik zdrojů, kterým skutečně důvěřoval. V dané chvíli dostal z jednoho takového informaci, že Reagan nenašel odvahu ke vložení svého jaderného kódu do kolotoče smrti,“ píše Hájek.

Stalin se vymknul z ruky západním iluminátům a vytvořil vlastní projekt světovlády

Stalin dle Hájka koncipoval druhé iluminátské centrum se vším všudy, protože se otočil zády k většině zednářů, kteří financovali Lenina a bolševickou revoluci. „Že se mu to podařilo, dosvědčuje i fakt, že došlo k rozdělení ‚sféry vlivu‘ – pokud jde o bankéře. Evropští Rothschildové od té chvíle patřili jemu, zámořští Rockefellerové ovládli Západ. Stalin se tak stal rovnocenným konkurentem americké iluminátské centrály. Dokonce tu svou rovněž na Leninových základech institucionalizoval. Kominterna (Komunistická internacionála) se stala protikladem americké ‚Headquarters‘ iluminátů – FEDu (Federální rezervní banky), kterou Rockefellerové a spol. ukradli Američanům před Vánocemi roku 1913,“ píše Hájek.

Putin se podobá Stalinovi v tom, že se evropským a americkým iluminátům a zednářům vymkl z kontroly a jde vlastní cestou. Putin dle něho možná přece jen udržuje alespoň přátelské vztahy s tradičně proruskými Rothschildy.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…