Ekonomka Šichtařová rázně zúčtovala s těmi, kteří nemají rádi PL. Zde jsou její slova

30.03.2017 17:10

Ekonomka Markéta Šichtařová se ve svém tweetu zastala serveru ParlamentníListy.cz. „Konkrétně vůči mně byly vždy zcela seriózní,“ uvedla mimo jiné v narážkách na to, proč sdílí své komentáře pro ParlamentníListy.cz.

Ekonomka Šichtařová rázně zúčtovala s těmi, kteří nemají rádi PL. Zde jsou její slova
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ekonomka Markéta Šichtařová

„Čas od času se lidé (tu vyčítavě, tu znechuceně) podivují, jak to, že sdílím své komentáře, které vyšly na stránkách Parlamentních listů (PL). A že prý PL nemám číst,“ napsala úvodem svého komentáře Šichtařová.

Následně uvedla, že vzhledem k charakteru své práce žije prakticky jen z agenturních zpráv a média čte minimálně. „Proto ani nemohu příliš do hloubky soudit charakter téměř jakýchkoliv novin. Jedno ale i přesto vím jistě: PL konkrétně vůči mně byly (na rozdíl od některých jiných médií) vždy zcela seriózní, což se projevilo ve 3 věcech: Nikdy mé výroky nevytrhly z kontextu, nikdy mé výroky svévolně nezkracovaly, čili kontext nebyl pozměněn, a když se jednou nedopatřením při přepisu telefonátu vyskytla chyba, na mé upozornění ji bryskně opravily,“ pochválila server Šichtařová. 

Závěrem pak uvedla, že nemá tedy nejmenší důvod se vyhýbat sdílení rozhovorů, u kterých může posoudit, že jsou korektní.

Celý příspěvek Markéty Šichtařové:

Čas od času se lidé (tu vyčítavě, tu znechuceně) podivují, jak to, že sdílím své komentáře, které vyšly na stránkách Parlamentních listů (PL). A že prý PL nemám číst. Takže budiž jasně řečeno toto: 

Já žiju vzhledem k charakteru své práce ekonoma prakticky jen z agenturních zpráv (Reuters, ČTK...), takže jakákoliv média čtu jen minimálně - proto ani nemohu příliš do hloubky soudit charakter téměř jakýchkoliv novin. Jedno ale i přesto vím jistě: PL KONKRÉTNĚ VŮČI MNĚ byly (na rozdíl od některých jiných médií) vždy zcela seriózní, což se projevilo ve 3 věcech: (1) Nikdy mé výroky nevytrhly z kontextu, (2) nikdy mé výroky svévolně nezkracovaly, čili kontext nebyl pozměněn, a (3) když se jednou nedopatřením při přepisu telefonátu vyskytla chyba, na mé upozornění ji bryskně opravily. Nemám tedy nejmenší důvod vyhýbat se sdílení rozhovorů, u kterých mohu posoudit, že jsou korektní.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…