FOTO Klára Samková samou radostí vyvěsila americkou vlajku

09.11.2016 7:42

Na české části sociálních sítí panuje při pohledu na průběžné výsledky amerických voleb většinově ponurá až tragická nálada. Koho stále více pravděpodobnější vítězství Donalda Trumpa naopak potěšilo, je advokátka Klára Samková, která na oslavu vyvěsila americkou vlajku.

FOTO Klára Samková samou radostí vyvěsila americkou vlajku
Foto: Úsvit přímé demokracie
Popisek: Klára Samková

„Ani si nepamatuji, kdy jsem naposledy vyvěsila  vlajku USA… asi v roce 1992,“ objasnila Samková na svém facebookovém profilu. Znovu si americký prapor vyvěsila až nyní – na oslavu vítězství republikánského kandidáta Donalda Trumpa v amerických prezidentských volbách.

Jak doložila fotografií, vlajka vlaje na balkóně jejího pražského bytu. „Když pojedete po pražské magistrále, tak za Muzeem nad kolejištěm nádraží...při cestě do Holešovic vpravo hleď...“ instruovala advokátka uživatele Facebooku.

Anketa

Donald J. Trump vyhrál prezidentské volby. Budete teď mít USA raději?

89%
11%
hlasovalo: 13494 lidí

Z facebooku Kláry Samkové

Protože ještě nejsou sečtené všechny hlasy, šance Hillary Clintonové na vítězství – alespoň teoreticky – stále žije. „Pokud by snad nějakým způsobem došlo k zázračnému znovuvzkříšení Hillary Clinton, tak tu vlajku spálím, protože to bude konec Spojených států anyway...“ myslí si Samková, která si v této souvislosti rýpla do České televize. „P.S. Mají už chlapci v ČT spacáky?“ zakončila svůj komentář k probíhajícím volbám amerického prezidenta.

Plné znění komentáře Kláry Samkové:

Ani si nepamatuji, kdy naposled jsem vyvěsila naposled vlajku USA... asi v roce 1992... až. teď... když pojedete po pražské magistrále, tak za Muzeem nad kolejištěm nádraží...při cestě do Holešovic vpravo hleď...
Pokud by snad nějakým způsobem došlo k zázračnému znovuvzkříšení Hillary Clinton, tak tu vlajku spálím, protože to bude konce Spojených států anyway...
P.S. Mají už chlapci v ČT spacáky?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…