FOTO Podívejte se, na čem si pochutnával prezident Zeman s dcerou

23.03.2013 22:10

VÍCE VE FOTOGALERII UVNITŘ TEXTU Ještě před vyhlášením výsledku volby nového předsedy SPOZ, kterým se podle očekávání stal dosavadní místopředseda strany Zdeněk Štengl, si delegáti a hosté sjezdu dali přestávku na oběd. Výběr jídel byl víc než bohatý.

FOTO Podívejte se, na čem si pochutnával prezident Zeman s dcerou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Burgundská s knedlíkem

Když se minulý týden v Ostravě konal sjezd sociálních demokratů, k obědu se podávalo velmi skromné jídlo, jehož chuť dokonce ani někteří delegáti nedokázali identifikovat, nadto šlo o velmi malé porce. A to šlo o setkání nejsilnější české politické strany.

Oproti tomu celorepublikový volební sjezd zemanovců v pražském TOP Hotelu působil alespoň z hlediska jídelníčku nesrovnatelně lépe. Nabídka jídel byla bez nadsázky luxusní.

Delegáti, hosté i novináři si mohli pochutnat na jehněčím na česneku, kuřecích stehýnkách, pečené rybě, sekané a řadě dalších teplých jídel. Vedle toho byl i studený bufet s drobnými chlebíčky, salámy a sýry a nechyběl ani velký výběr dezertů a ovoce.

Na oběd se zdržel i prezident republiky Miloš Zeman s dcerou Kateřinou. Ten se po přestávce zúčastnil i vyhlášení volby nového předsedy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…