FOTO Poslanec od Peake veřejně zesměšnil dceru Miloše Zemana

01.08.2013 14:04

Poslanec LIDEM Viktor Paggio se na svém facebookovém profilu zvláštním způsobem pustil do prezidenta Miloše Zemana. Zřejmě v žertu totiž napsal, že jeho dcera Kateřina nastoupí místo Dany Drábové na post šéfky Státního úřadu pro jadernou bezpečnost.

FOTO Poslanec od Peake veřejně zesměšnil dceru Miloše Zemana
Foto: Hans Štembera
Popisek: Exposlanec Viktor Paggio

„Insider info: Předsedkyně Státního úřadu pro jadernou bezpečnost Drábová bude nahrazena Kačenkou Zemanovou,“ uvedl poslanec Paggio. Ten nedávno jasně uvedl, že při hlasování o důvěře vládě Jiřího Rusnoka bude hlasovat proti návrhu.

Poslanec LIDEM Paggio tak patrně narážel na aktuální personální změny ve státních firmách a institucích, které uskutečnili ministři vlády odborníků Jiřího Rusnoka. Nejprve byl odvolán generální ředitel Českých drah Petr Žaluda, dnes ministr kultury odvolal nedávno vybraného šéfa Národního divadla Jana Buriana.

Facebookový příspěvek je navíc označen jako takzvaně sponzorovaný. To znamená, že za poplatek lze zařídit, aby byl daný příspěvek delší dobu viditelný na čelních místech a vidělo ho tak více uživatelů sociální sítě.

Viktor Paggio je poslancem strany Karolíny Peake LIDEM, která se odtrhla od Věcí veřejných a v době vlády koaličního kabinetu Petra Nečase čelila kritice řady politiků včetně prezidenta, že nemá ve vládě co pohledávat, protože stranu LIDEM nikdo nevolil. Poslanec Paggio nejdříve patřil k lidem loajálním vůči Vítu Bártovi a spolupracoval na kampani VV.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…