FOTO Slavný zemanovec vyzývá: Migranti, všichni naskákejte do řeky

13.09.2016 12:51

Jaromír Dušomír. Prostřednictvím rapu se chtěl někdejší odborář a současný náměstek hejtmana Pardubického kraje Jaromír Dušek dostat za Zemanovce do Poslanecké sněmovny. Tehdy neuspěl. Od rapu tak upustil a do boje o hejtmana Pardubického kraje vstupuje s protiimigrantskými tématy.

FOTO Slavný zemanovec vyzývá: Migranti, všichni naskákejte do řeky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaromír Dušek

Jaromír Dušek kandiduje do Zastupitelstva Pardubického kraje na kandidátce Osobností Pardubického kraje. Mezi jeho slogany patří například „Našim dětem Ježíška, ne ramadán a burku“ či kresleným vtipem, který vyzývá migranty ke křtu ve Vltavě. „Milí migranti. Byli jste vybráni pro život v Česku... Budete pokřtěni Vltavou, kdo neskáče, nebude Čech," píše se doslova.

Kuriózní billboard přinesli také Moravané pro náš domov. „Nehustíme do vás kecy z billboardů,“ píší mimo jiné. Kromě toho také uvádí, že hospodaří a nevyhazují miliony.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…