FOTO, VÍME PRVNÍ Boj proti islámu na Staroměstském náměstí: Objevily se plakátky

14.11.2017 8:26

Iniciativa Islám v ČR nechceme provedla ve středu ráno na Staroměstském náměstí manifest. Na bezpečnostní zábrany, které brání ve vjezdu na náměstí automobilům a slouží coby preventivní opatření proti teroristickému útoku, rozmístila plakáty obětí islámského terorismu v Evropě. Přidala emotivní varování.

FOTO, VÍME PRVNÍ Boj proti islámu na Staroměstském náměstí: Objevily se plakátky
Foto: Jonáš Kříž
Popisek: Jeden z plakátů, které IVRN rozmístila na Staroměstské náměstí v Praze

„Zabit ve jménu Aláha,“ stojí na plakátcích rozmístěných na bezpečnostních zábranách a je doplněno fotografií a jménem konkrétní oběti teroristického útoku na redakci satirického časopisu Charlie Hebdo v Paříži v roce 2015.

„Betonové zábrany příčinu problému nevyřeší. Neřeší vlastně ani následek, prorazí je každá větší dodávka, natož kamion. Pro útočníka s nožem nebo výbušninou jsou zcela irelevantní,“ hlásá popiska, která prohlášení iniciativy na „protiteroristických zábranách“ doplňuje. „Nejde nakonec jen o smutné memento alibismu, ve kterém má politická korektnost větší hodnotu než bezpečnost a zdraví obyvatel?“ dodává.

„Dnes jsou to přesně dva roky. V pařížském Bataclanu došlo k masakru, při kterém bylo zavražděno 130 lidí,“ hlásá pak manifest IVCR připíchnutý na jedné ze zábran. „Přes 500 dalších bylo vážně zraněno. Místo tiché vzpomínky nám ale média předkládají rozjásané reportáže z muslimských předměstí a naučné cykly o životě Mohameda,“ uvádí dále dokument.

„Za poslední tři roky povraždili v Evropě muslimští radikálové 461 nevinných lidí a přes 2 tisíce dalších zmrzačili,“ pokračuje dále manifest výčtem obětí islámského terorismu. „Ti lidé nebyli v nesprávný čas na nesprávném místě. Stali se obětí nesprávné ideologie, ideologie, která jejich právo na život neuznává, která vnímá ženy jako podřadné, homosexuály usmrcuje a jinověrci opovrhuje,“ zmiňuje autor textu.

„Nestalo se to v Kábulu ani v Bejrútu. Byl to Londýn, Paříž, Brusel, Petrohrad. A není pravda, že se nás tyto problémy netýkají, jak se nám snaží média vsugerovat. Od loňska totiž přibyly i dvě české oběti,“ dodává prohlášení.      

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jonáš Kříž

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…