FOTO Vejce na Babiše. Na večeři, na kterou pozval Pražany

06.09.2018 21:36

Úder vejcem málem schytal od svého odpůrce předseda vlády Andrej Babiš na čtvrteční předvolební akci hnutí ANO nazvané „Sousedská večeře“. Předsedu hnutí nakonec mladý muž netrefil, Babišova ochranka jej poté okamžitě převezla na policii, informaci přinesl server Seznam Zprávy.cz.

FOTO Vejce na Babiše. Na večeři, na kterou pozval Pražany
Foto: Hans Štembera
Popisek: Start kampaně Hnutí ANO k letošním komunálním a senátním volbám. Zúčastnil se předseda ANO a premiér Andrej Babiš, lídr kandidátky v Praze Petr Stuchlík, primátor a lídr kandidátky v Brně Petr Vokřál a primátor a lídr kandidátky v Ostravě Tomáš Macura

Předvolební akci nazvanou „Sousedská večeře“ dnes Hnutí ANO na pražském Pankráci pořádalo od pěti hodin. Výběr jídla byl vskutku barvitý. Podával se domácí kvasový chléb s bůčkovou pomazánkou a jarní cibulkou a pro ty, kteří nejedí maso, varianta s čerstvým sýrem, domácí bramborák se zelím, ale i guláš nebo klobásy.

Jídlo si navíc hosté mohli odebírat z vozíku polepeného nápisem „Pražská kavárna ANO“. Na čtvrtečním mítinku hnutí nakonec vydali pracovníci cateringu nejméně více než jeden a půl tisíce porcí jídla. Na jakou částku předvolební bufet pro voliče vyjde, zatím transparentní účet neodhalil. Pokrmy prý nebudou připraveny z výrobků pocházejících z firem ze svěřeneckého fondu Andreje Babiše.

 

 

Co ale na sebe na čtvrteční akci strhlo nejvíce pozornosti, bylo, že jisté potraviny lítaly i vzduchem, cíleně na premiéra Andreje Babiše. Tento atak na předsedu vlády měl na svědomí mladý muž, jenž byl na předvolební akci přítomen. Došlo k tomu po osmé hodině večer, kdy už akce na Pankráci oficiálně skončila a předseda hnutí se na místě pozdržel.

Původní text ZDE.

Při rozhovoru s reportérkou Seznamu Pavlínou Kosovou na premiéra od mladíka přilétlo vejce, přistálo od něj zhruba deset centimetrů. Babišova ochranka nezahálela a útočníka okamžitě zpacifikovala a převezla na policejní stanici. Redaktorka pak informaci zveřejnila na svém Twitteru i na webu Seznam.cz.

 

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…