Fico se setká s Putinem

24.08.2016 14:21

Tisková služba Kremlu ve středu informovala, že ruský prezident Vladimir Putin ve čtvrtek přivítá v Moskvě Roberta Fica.

Fico se setká s Putinem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér SR Robert Fico

„Setkání mezi ruským prezidentem Vladimirem Putinem a slovenským předsedou vlády Robertem Ficem se uskuteční 25. srpna,“ uvádí tisková služba.

„Hovořit by se mělo o současném stavu bilaterálních vztahů a jejich směřování do budoucna. Hlavní důraz bude kladen na obchodní aspekt vzájemných vztahů a na aktuální mezinárodní problémy.“

Rádio Slovensko již dříve informovalo o tom, že předseda vlády Fico měl v plánu setkat se s ruským lídrem v Moskvě. Ústředním tématem diskuse měla být snaha o zlepšení vzájemných vztahů mezi Evropskou unií a Ruskem.

Fico se netají tím, že jeho vláda stojí o zlepšení rusko-evropských vztahů. Slovensko prý stojí o kompletní obnovu evropského partnerství a vzájemně prospěšné spolupráce s Ruskem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: fib

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…