Fízle, odhalím tě. Levicoví radikálové spustili akci proti policii

03.08.2015 7:51

,,Útvar pro odhalování fízlů" založili v minulých dnech levicoví extremisté. Rozhodli se tak odhalovat kriminalisty v utajení. Zveřejňují jejich tváře, shánějí adresy i informace o běžném životě. Informaci přinesl server Lidovky.cz. Policii se to nelíbí, ale je bezbranná, nikdo zákon neporušuje.

Fízle, odhalím tě. Levicoví radikálové spustili akci proti policii
Foto: PL.cz
Popisek: Zásah policie proti anarchistům

„Působí v utajení, aby si zachovali pocit bezpečí. Ten se ale rázem rozplývá, pokud jejich vlastní zbraně otočíme proti nim samotným,“ píší radikálové levicové organizace Alerta. Ti už zveřejnili desítky portrétů a vyzývají o zaslání informací o dalších. Podle serveru Lidovky.cz jde o pomstu za zatčení dvou anarchistů, kteří podle policie měli připravovat teroristický útok na vojenský vlak.

Podle mluvčí policejního prezidia Ivany Nguyenové anarchisté zákon neporušují. „Když provádí služební zákroky, nevystupují policisté jako soukromé osoby. Pořízení fotografie nebo videozáznamu jejich chování nemůže být bráno jako zásah do jejich osobních práv,“ říká. Podle Jozefa Bocána z policejního prezidia tímto činem vytvářejí levicoví radikálové nátlak. 

Extrémní levice v Čechách se radikalizuje čím dál víc, neobvyklé nejsou ani žhářské útoky na policejní vozy. „Policie chce rozbít naši strukturu. Bez úspěchu! Dále prodlužujeme a vyztužujeme vlákna sítě. Policie se snaží eliminovat anarchistickou praxi. Odpovědí je větší intenzita boje,“ varují extremisté ze Sítě revolučních buněk, kteří plánují útoky až do pádu kapitalismu.

Původní text ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…