Fízlové a kreatury, hlásím se k nástupu do vězení jako první, napsal Jan Rejžek k zákonu o ochraně Zemana

21.11.2016 9:40

Hudební kritik Jan Rejžek se v posledních dnech velmi „rozvášnil“ na sociálních sítích. Důvodem je především návrh zákona ohledně trestů za hanobení prezidenta a jeden z jeho navrhovatelů Zdeněk Ondráček. A také oslavy 17. listopadu 2016.

Fízlové a kreatury, hlásím se k nástupu do vězení jako první, napsal Jan Rejžek k zákonu o ochraně Zemana
Foto: Martin Kovář
Popisek: Jan Rejžek

„Drzost bývalých fízlů a bolševiků nemá dno. Policejní mlátička dívek z Palachova týdne, komunistická kreatura Zdeněk Ondráček v jedné řadě se Semelovou, Jandákem, Černochem atd. chce obnovit tresty za hanobení prezidenta? Hlásím se k nástupu do vězení jako první,“ zareagoval nejprve Rejžek. V den státního svátku 17. listopadu pak poblahopřál všem lidem, kteří se zasloužili o to, že je dnes co slavit. „Jenom, prosím, nehanobte při této příležitosti toho prolhaného vlastizrádce, obklopeného partou gaunerů na Hradě, musel bych to hned hlásit soudruhu Ondráčkovi,“ dodal k tomu Rejžek.

O den později pak vzpomněl na své oslavy státního svátku, které se mu dle jeho slov báječně vydařily. „Na Národní i na Václaváku samá setkávání se skvělými, přívětivými, pozitivními lidmi (až na paparazziho, který se níže radši sám udal) a všechno vyvrcholilo premiérou vynikajícího dokumentu Krystyny Krauze Bratříček Karel a debatou s jeho první ženou, nádhernou paní Evou Krylovou. Co na tom, že jinde po Praze pořvávalo pár nácků. Naděje a listopadový étos žijí! Ne, Karle, nebudeme nikdy rýt držkou v zemi!!!“ zdůraznil Rejžek a uvedl také, že přímo zvolený prezident Zeman zalezl v Lánech do nory.

„Nebyl schopen přednést k svátku cokoliv (ani vzpomínku na to, jak statečně tehdy bojoval s tlustými milicionáři na Národní u Máje takhle vlevo dole) a slavil jistě s nikým nezvolenou partou jeho hradních grázlů,“ sdělil. A všiml si i debaty Ondráčka na iDNES.cz. „Bolševická esenbácká kreatura, mlátička Zdeněk Ondráček měla včera debatu na iDNES a přiznala, že se nad sebou ještě nepoblila. Důležitá zpráva,“ uzavřel Rejžek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

4:44 Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

TÝDEN V MÉDIÍCH Za hodně brutální znásilnění vnímání politiky se dá brát vyjádření Heleny Langšádlov…