Foldyna z jednání ÚVV: Měl jsem radši jít demonstrovat proti drahotě

10.11.2013 9:53

Dnes zasedá vedení sociálních demokratů v hotelu Olšanka, aby rozhodlo o budoucnosti strany. Výbor nejspíš potvrdí předsednictví Bohuslava Sobotky a po zasedání se pustí do povolebních vyjednávání. Ne všem se ale dnešní zasedání líbí - proti je například poslanec Jaroslav Foldyna, který se dokonce za účast omluvil voličům na své sociální stránce.

Foldyna z jednání ÚVV: Měl jsem radši jít demonstrovat proti drahotě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Jaroslav Foldyna

"Jsme na jednání mimořádného ÚVV ČSSD, místo abychom demonstrovali před ČNB o tom, že před Vánocemi svojí intervencí 'obrala' občany, kteří platí za diletantské řízení tohoto státu Kalouskem a spol. Omlouvám se," napsal emotivně Foldyna na svůj facebookový profil během zasedání.

Na veřejnost totiž před časem prosákly informace o plánované intervenci ze strany České národní banky. Ta chce uměle znehodnotit korunu a "donutit" tak občany, aby nakupovali dolary a eura. Tím údajně chtějí prospět české ekonomice ve smyslu posílení českého exportu. Jako vedlejší účinek ovšem jejich plán bude mít zdražování, a to již před Vánocemi.

Jaroslav Foldyna kandidoval za Ústecký kraj do Poslanecké sněmovny, kde působil do srpna tohoto roku. Netají se se svojí náklonností k prezidentu Miloši Zemanovi.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ane

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…