Hajzlové, Alláhu Akbar. Dienstbiere, kde jsi? Bývalý poslanec řádí po vraždění v Mnichově

22.07.2016 23:02

Kolik nevinných mrtvých je zapotřebí, abychom se začali efektivně bránit? Někdejší poslanec Otto Chaloupka, známý svými ostrými názory, dal po útoku v Mnichově průchod svému rozhořčení.

Hajzlové, Alláhu Akbar. Dienstbiere, kde jsi? Bývalý poslanec řádí po vraždění v Mnichově
Foto: Hans Štembera
Popisek: Otto Chaloupka

V jednom z mnichovských nákupních center – Olympia Einkaufszentrum – došlo v pátek před osmnáctou hodinou ke střelbě. V Mnichově byla zastavena veškerá doprava, později dokonce i veškerá vlaková doprava do Mnichova. Policii se přesto dlouho nedařilo střelce chytit. Později bylo potvrzeno, že střelba, která začala v provozovně řetězce McDonald´s, byla teroristickým útokem.

Někdejší poslanec Věcí veřejných Otto Chaloupka, dnes člen vedení strany Republika, si po dalším hrozivém útoku během několika dní na svém Facebooku nebral servítky: „Policie nevyloučila, že může jít o teroristický útok! Do prdele, jaká je asi pravděpodobnost, že ti hajzlové při vraždění neřvali ‚allahu akbar‘?“ ptal se rozhořčeně.

Evropští politici se podle exposlance jen schovávají před občany i před realitou. „Co na to Merkel? Kde je nějaké vyjádření Dienstbiera? Jak dlouho ještě? Kolik nevinných mrtvých je zapotřebí, abychom se začali efektivně bránit?“ řádil dále.

„Válka už dávno začala a naši představitelé (a představitelé EU) pořád popírají skutečnost,“ zakončil svůj výklad.

Facebook Otto Chaloupky:

DALSI masakr v Nemecku (Mnichov); "policie NEVYLOUCILA, ze MUZE jit o teroristicky utok"! Do prdele, jaka je asi pravdepodobnost, ze ti hajzlove pri vrazdeni nervali "allahu akbar"?!!! Co na to Merkel? Kde je nejake vyjadreni Dienstbiera? Jak dlouho jeste? Kolik nevinnych mrtvych je zapotrebi, abychom se zacali efektivne branit? Valka uz davno zacala a nasi predstavitele (a predstavitele EU) porad popiraji skutecnost!!!!!

reklama

autor: jav

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…