Haló, tady Babišovi. Šéf ANO kupuje rádio Impuls

25.11.2013 19:58

Andreji Babišovi se podařilo ulovit další tučné mediální sousto. Po nedávné koupi mediálního domu Mafra se dohodl s německou společností Eurocast na odkupu jejího podílu ve společnosti Londa, která provozuje dlouhodobě nejposlouchanější rozhlasovou stanici v ČR, rádio Impuls, a také rockové rádio Rockzone 105,9, které ale vysílá jen v Praze. Informoval o tom server Novinky.cz.

Haló, tady Babišovi. Šéf ANO kupuje rádio Impuls
Foto: red
Popisek: Radio Impuls

Agrofert, vlastněný miliardářem a nyní i poslancem a šéfem hnutí ANO Andrejem Babišem, uzavřel dnes smlouvu o smlouvě budoucí, která se týká koupě společnosti Londa. V ní patří firmě Eurocast 66%, zbytek patří zakladateli společnosti Ivanu Baťkovi.

Cena, za kterou Agrofert podíl Eurocastu v Londě odkoupí, nebyla zveřejněna. Babišova firma bude moci převzít rádio Impuls a stanici Rockzone 105,9 teprve poté, co transakci posvětí antimonopolní úřad a Rada pro rozhlasové a televizní vysílání.

V loňském roce dosáhla společnost Londa zisku 69 milionů korun při obratu 241 milionů Kč. Denní poslechovost rádia Impuls nyní dosahuje 1,05 milionu lidí.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…