Heller pořád píše, ale fakta si nezjistil, útočí na jeho článek plný lží náměstkyně

08.05.2014 20:51

Šimon Heller se dostal do médií při studentských protestech proti KSČM po krajských volbách v roce 2012. Nyní píše o hejtmanství Jiřího Zimoly a o tzv. Vytiskově JZD. Podle Zimilovy náměstkyně jde ale o demagogii.

Heller pořád píše, ale fakta si nezjistil, útočí na jeho článek plný lží náměstkyně
Foto: hellersimon.cz
Popisek: Šimon Heller

„Hloupá vyjádření zpravidla nestojí za komentář. Ale skutečnost, že Šimon Heller, který se opakovaně objevuje na kandidátkách kamkoli, potřebuje reagovat na vyjádření jihočeského hejtmana Zimoly ke svému článku o tzv. Vytiskově JZD, článku plnému demagogie i vyslovených lží, článku veskrze hloupému, potvrzuje, že mu vůbec nejde o školní hospodářství,“ píše ve svém tiskovém prohlášení Ivana Stráská.

Podle ní jde Hellerovi akorát o politické ambice. „Ten zoufale hledá, na čem by se profiloval. Pokud možno lacino a bez práce. Jednou je to primitivní antikomunismus, podruhé snaha kraje nalézt optimální způsob, jak skloubit efekt hospodářský s co nejmodernější praktickou výukou v oblasti lesnictví a rybářství. Nehledá informace, jako je hledali ti, kteří našli odvahu k vlastnímu názoru a záměr podpořili a nyní schytávají od pana Hellera mediální lynč. Neptá se po motivech těch, kterým záměr tolik vadí,“ míní hejtmanova náměstkyně.

„Pan Heller stále píše, ale fakta si nezjistí. Kraj pozemky nikomu nekrade, kraj je jejich vlastníkem. Stačí pohled do katastru. Kraj nekořistí, pouze se snaží hospodařit na svém,“ upozorňuje.

„Vyloženou lží je pak tvrzení o nákupu strojů a miliónech, které prohučely komínem. I svá další tvrzení o úzké spolupráci s ‚kmotrem‘ Pavlem Dlouhým jistě pan Heller dokáže věrohodně doložit. Politik by měl být za své výroky odpovědný. Chce do politiky,“ varuje Stráská a dodává krátkou poučku: „Již na prvním stupni základní školy se vyučuje čtení s porozuměním. Základní výbava pro začínající politiky.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jak je sama doma, neskončí to dobře.“ Holec vytáhl na Černochovou ostrou munici

14:04 „Jak je sama doma, neskončí to dobře.“ Holec vytáhl na Černochovou ostrou munici

O průzkumech veřejného mínění, ale i o ministryni obrany Janě Černochové (ODS) mluvili v pořadu Podt…