Hledá se muž. Černé oči, tmavá pleť! Němci zveřejnili, co prováděl mladé ženě v tramvaji

06.07.2023 16:20

MONITORING Server německého deníku Bild uveřejnil příběh muže, který ve veřejné dopravě obtěžoval jednadvacetiletou ženu. Nejprve ji žádal, zda ji může políbit, opakovaně ji chytá za zadek, a když se mladá žena stále dokola brání a snaží se ho odehnat, začne ji podle serveru vyhrožovat, že ji znásilní. Podle dostupných záběrů z kamer jde o muže s africkými kořeny.

Hledá se muž. Černé oči, tmavá pleť! Němci zveřejnili, co prováděl mladé ženě v tramvaji
Foto: Hans Štembera
Popisek: Německá vlajka

Německý Bild upozornil, že ve městě Krefeld na západě Německa západně od Duisburgu, nedaleko hranic s Nizozemím, mladý muž s africkými kořeny obtěžoval ve veřejné dopravě mladou ženu. Chtěl ji prý políbit, chtěl si sáhnout leckam, kam za normálních okolností pustí mladá žena jen přítele či milence a když si to jednadvacetiletá žena nechtěla nechat líbit, údajně jí vyhrožoval, že ji znásilní.

Anketa

Jste pro přijetí Istanbulské úmluvy?

1%
98%
hlasovalo: 21467 lidí
Muže tmavé pleti s africkými kořeny při obtěžování mladé ženy zachytily v hromadné dopravě ve městě s 227 tisíci obyvateli kamery. Psala se neděle 23. dubna tohoto roku. Server deníku Bild o případu informoval nyní.

„I přes opakované výzvy, aby se toho zdržel, podezřelý své jednání zopakoval a následoval poškozenou do tramvaje,“ oznámila k případu německá policie. Na obranu mladé ženy vystoupil i řidič vozu a vyzval ho, aby vystoupil. Hledaný svou oběť pustil a utekl.

„Bezpečnostní kamera v kupé zaznamenala, co se dělo, a snímky byly nyní zveřejněny k veřejnému pátrání pro sexuální obtěžování. S případnými informacemi o muži s černými vlasy a tmavou pletí prosím kontaktujte policii tel.: 02151/634–0,“ uvedl k tématu server.

Německá policie žádá o pomoc

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Miloš Polák

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

není nad kulturní obohacení, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusesilverjohn , 06.07.2023 17:14:11

|  8 |  0

Další články z rubriky

Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

21:50 Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

Plukovník Ivo Zelinka byl hostem podcastu Čestmíra Strakatého. A řeč byla o ruské válečné propagandě…