Hnědý sliz poteče proudem, primitivové na koni, normální člověk za blba. Tak vidí další dny publicista

14.11.2015 11:19

„Normálnímu člověku se bude těžko dýchat. Hnědý sliz teď poteče proudem. Primitivové budou na koni a normální člověk za blba,“ tak shrnuje dopad včerejších teroristických útoků v Paříži na budoucí vývoj publicista Jan Jandourek v článku, který dnes vyšel na serveru Svobodné fórum.

Hnědý sliz poteče proudem, primitivové na koni, normální člověk za blba. Tak vidí další dny publicista
Foto: canon.cz
Popisek: Západ slunce, ilustrační foto.

Nejprve Jandourek uvádí, že proti teroristům můžeme bojovat, ale nemůžeme to stoprocentně vyhrát. A odmítá spojování teroristů s uprchlíky. „Dá se očekávat, že vrazi z Paříže nepocházejí z vlny těchto příchozích. Organizovaná skupina zabijáků se neplavila na nějakém vratkém člunu z Turecka do Evropy, to si může myslet jen nějaký naivka a hlásat jistý znalec motýlů,“ píše v narážce na lídra Bloku proti islámu, vysokoškolského pedagoga Martina Konvičky, který je expertem právě přes motýly.

  • Celý text je ZDE

Publicista přiznává, že „když teče krev, přestává rozum fungovat“. Proto podle něj extremisté teď zase posílí a „Evropa bude hnědnout“. Což je prý přesně to, co islamisté potřebují.

„Přihlouplé označení sluníčkář teď bude svítit jako Černobyl,“ obává se. Předvídá, že extremisté povstanou i mezi lidmi, kteří doposud byli normální. „Odteď kdykoli řeknete, že se nemají potápět čluny s malými dětmi, budete sluníčkář a zřejmě chcete, aby se lidem uřezávaly hlavy,“ napsal a dodal: „Normálnímu člověku se bude těžko dýchat. Hnědý sliz teď poteče proudem. Primitivové budou na koni a normální člověk za blba. Přesně to teroristé chtěli. Teď rozjedou tu pravou nenávist a prosté duše jim na to samozřejmě skočí.“


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …