Hnus! Moravec čelí vzpouře po včerejšku na ČT: A nešlo jen o jednu věc

29.04.2019 6:21

Mají se ve veřejnoprávních médiích prezentovat internetoví aktivisté? Podle Václava Moravce, který si pozval předsedu spolku Milion chvilek pro demokracii zřejmě ano. Ale podle mluvčího prezidenta Jiřího Ovčáčka či bývalého hejtmana Michala Haška dělal Moravec hnutí reklamu. „Hnus za peníze koncesionářů,“ označil vystoupení Hašek a dodal: „Kde je prostor ve veřejnoprávním médiu pro Marii Benešovou k jejímu stanovisku?“

Hnus! Moravec čelí vzpouře po včerejšku na ČT: A nešlo jen o jednu věc
Foto: Repro ČT
Popisek: Mikuláš Minář, předseda spolku Milion chvilek pro demokracii v Otázkách Václava Moravce

V nedělních otázkách Václava Moravce moderátor zmínil protestní demonstrace skupiny Milion chvilek pro demokracii proti jmenování Marie Benešové do funkce ministryně spravedlnosti, které jsou naplánovány na dnes večer. Za skupinu, která je pořádá, měl v pořadu možnost vystoupit předseda spolku Mikuláš Minář. „V tuhle chvíli se nám přihlásilo už 70 obcí, že se těch protestů zúčastní,“ uvedl a vysvětloval časovou souslednost obvinění Andreje Babiše a výměny Jana Kněžínka za Marii Benešovou. „Jestli si pan premiér myslí, že jsme slepí, tak nejsme a proti tomuhle se důrazně postavíme,“ zakončil svůj krátký výstup Minář.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…