Hnutí ANO zrušilo svou organizaci na Praze 7

12.09.2019 15:35

VÍME PRVNÍ Podle dvou poslaneckých zdrojů, se kterými ParlamentníListy.cz hovořily ve čtvrtek, došlo na posledním jednání předsednictva hnutí ANO ke zrušení organizace tohoto hnutí na Praze 7. Tuto oblast vedl bývalý radní pro majetek hlavního města Prahy Michal Hašek.

Hnutí ANO zrušilo svou organizaci na Praze 7
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zastupitelé ANO 2011 Jaroslav Štěpánek (vlevo) a Michal Hašek

Anketa

Jste pro to, aby ČR zrušila uznání státu Kosovo?

95%
5%
hlasovalo: 16791 lidí
„Ano, došlo k tomu, mohu to potvrdit," sdělil naší redakci zdroj, který si nepřál být jmenován. Podle jeho slov návrh předložil místopředseda pražského hnutí ANO Miroslav Nauč v nepřítomnosti krajského předsedy ANO Jana Říčaře. ParlamentníListy.cz oslovily rovněž zmíněného exradního Michala Haška, ten však na SMS nereagoval.

Podle Miroslava Nauče byla důvodem zrušení „dlouhodobě nízká aktivita oblastní organizace a její špatné výsledky,“ sdělil Nauč redakci.

Oblastní organizace hnutí ANO mapují de facto celou českou metropoli. Prahu 1 řídí Karel Grabein Procházka, Prahu 2 Petr Novotný a například Stanislav Nekolný je předsedou Prahy 18. Místní organizace ANO v Praze jsou tři: Břevnov, Dejvice a Suchdol. Předsedou pražského ANO je Jan Říčař, v minulosti metropoli vedla blízká spolupracovnice Andreje Babiše Radmila Kleslová, ta byla také starostkou Prahy 10.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

16:57 Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

Japonsko a Singapur, Korea, Mexiko a Paraguay. To byly nejnákladnější cesty výborů Poslanecké sněmov…