Hodně těžká váha. Donalda Trumpa podpořil Chuck Norris

27.07.2016 20:02

Legendární herec a kulturista Chuck Norris razantně podpořil Donalda Trumpa v souboji o Bílý dům s Hillary Clintonovou. S tímto miliardářem se prý slavný herec setkal jen jednou, ale udělal na něj velmi dobrý dojem. Norris věří, že Trump dokáže pozitivně překvapit i ty voliče, kteří jsou dnes vůči němu velmi kritičtí. Zato Clintonovou Chuck Norris zkritizoval.

Hodně těžká váha. Donalda Trumpa podpořil Chuck Norris
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka USA

V úvodníku pro konzervativní zpravodajský server WND.com legendární herec Chuck Norris ostře zkritizoval Hillary Clintonovou. Kterýkoli volič, který miluje svobodu, by měl na podzim jít k volbám a volit Donalda Trumpa. Voliči, kteří se rozhodnou zůstat doma, podle Norrise fakticky pomohou ke zvolení Hillary Clintonové. Tato dáma prý doufá v to, že lidé, kteří s Trumpem ne tak úplně souhlasí, zůstanou doma a tím jí vlastně pomohou.

Další informace v angličtině naleznete zde

Vítězství Clintonové v letošních prezidentských volbách by přitom podle Chucka Norrise znamenalo tvrdou ránu pro Spojené státy. „Pokud republikáni nebudou jednotní, tak zcela jistě ztratí prezidentské volby a ztratí pozice i ve Sněmovně reprezentantů a v Senátu,“ píše Noris o obou komorách Komgresu USA. A co je nejhorší ze všeho, Hillary Clintonová vybere kandidáty na soudce Nejvyššího soudu, a rozhodnutí nových soudců mohou v příštích desetiletích zničit to, co z naší republiky ještě zbylo,“ varoval v úvodníku Norris.

Další informace v angličtině naleznete zde

Prozradil také, že se s osobně setkal s Donaldem Trumpem jenom jednou, ale tento miliardář na něj udělal dobrý dojem a Norris doufá, že svůj názor změní i ti, kteří dnes Trumpa kritizují, jestliže se tento muž stane prezidentem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…