Holešovská výzva rozeslala Parlamentní Listy

27.01.2013 11:44

Tisíce podporovatelů Holešovské výzvy dostaly v neděli dopoledne článek Parlamentních Listů.cz. Ten popisuje přání nového prezidenta České republiky, tedy pád vlády Petra Nečase.

Holešovská výzva rozeslala Parlamentní Listy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Schůze vlády. Na programu byl mimo jiného i návrh změny zákoníku práce

Podle vítěze prezidentských voleb Miloše Zemana by bylo nejlepší, kdyby vláda brzy skončila a byly předčasné volby. V  sobotním rozhovoru pro ČT poukázal na stranu LIDEM, která je s ODS a TOP 09 v koalici. Tuto stranu totiž nikdo de facto nezvolil, a tak vláda podle jeho slov nevzešla ze svobodných voleb.

"Pěkně!" komentovala Holešovská výzva na svém Facebooku jak Zemanova slova, tak článek PL.

"Doufám, že se Zemanovi tohle přání splní," píše jeden z uživatelů Facebooku. "S tím souhlasím, jen nevím, zda se mu to podaří. Kalousek je fiškus," uvedl další.

"Vláda se opírá o stranu LIDEM, kterou nikdo ve svobodných volbách nevolil. Tato vláda tak není de facto vládou, která vzešla ze svobodných voleb," uvedl v rozhovoru s Václavem Moravcem vítěz voleb Miloš Zeman. "Tato vláda má důvěru všehovšudy osmi procent a prezident zvolený v přímé volbě je cosi jako hlas občanů. Takže má mandát, aby kritizoval nepopulární vládu," doplnil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

19:36 „Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

Dva roky po sobě poklesl v Česku počet narozených dětí přibližně o deset tisíc, což činí úbytek zhru…