Hospoda, kde nechtějí komunisty. Podívejte se, co mají na účtence

16.10.2013 20:12

K návštěvě hospody patří nezbytně vedle radostí, které může přinášet, i jedna povinnost – při odchodu zaplatit. Ten, kdo přijde do hospody U Buldoka na pražském Smíchově, však i při placení dostane nádavkem jeden bonus. Radu či doporučení: …a nevolte komunisty!

Hospoda, kde nechtějí komunisty. Podívejte se, co mají na účtence
Foto: facebook.com
Popisek: Účtenka z hospody U buldoka

Tak takhle se lákají zákazníci před volbami – odkazuje na obrázek účtenky neznámý autor. Z účtenky je patrné, kde byla vystavena, co dotyčný člověk v restauraci jedl a pak – pod součtem útraty, kterou tam nechal – je napsaná jedna rada: „…a nevolte komunisty!“ Jaký div, že koluje v poměrně značném množství po internetu a sociálních sítích. A jaký div, že si ji dokonce všiml server zabývající se marketingem.

Nevadí taková rada ale třeba místním štamgastům? „Ne, když si toho povšimnou, většina z nich se jen pousměje. Že by se někdo nad tím zlobil, se nám zatím, pokud vím, nestalo,“ řekl ParlamentnímListům.cz jeden ze zaměstnanců zmiňované pražské hospody. Jak dodal, je však mylné si spojovat tuto akci s předvolebním bojem.

Rada byla na účtence už před volbami

„Na účtenkách tuhle větu máme už dlouho, rozhodně jsme ji tam nezačali dávat až teď před volbami,“ řekl ještě zaměstnanec restaurace.

Vzhledem k tomu, že se přímo majitele redakci nepodařilo zastihnout, není jisté, zda se „účtenkové doporučení“ nějakým způsobem odrazilo na počtu návštěvníků.

V každém případě je třeba připomenout, že v současných kvapem se blížících předčasných volbách mají komunisté zatím podle všech průzkumů poměrně značné šance uspět.

Obsáhlý archiv výzkumů na serveru ParlamentníListy.cz:

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Alena Hechtová

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…