Hudebník Horáček vzkázal kmotrům: Bojte se do smrti

13.06.2013 17:40

Populární podnikatel, textař a publicista Michal Horáček mimořádně razantním způsobem vyjádřil souhlas se zásahem kriminalistů v sídle vlády. Do úřadu v noci vtrhly desítky policistů a mimo jiné zde byla zatčena šéfová kabinetu premiéra Jana Nagyová.

Hudebník Horáček vzkázal kmotrům: Bojte se do smrti
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vyšla kniha o kandidátce na prezidenta Zuzaně Roithové. Jejím kmotrem byl Michal Horáček

Korupční kauzy i řádění kmotrovských mafií Michal Horáček trvale odsuzuje už mnoho let. "Ani já nemůžu vědět, koho se to týká a ještě bude týkat. Nicméně si říkám: Vy všichni, co jste se neprávem obohacovali z peněz odváděných na našich přímých i nepřímých daních, bojte se. Tak dlouho jste se nebáli, až jste na ten strach zapomněli," píše Michal Horáček na zdi svého facebookového profilu. "Teď se klepejte, teď si berte prášky, lapejte po dechu a představujte si, že i k vašim dveřím dorazí policie s tím beranidlem. Jsem příliš starý na to, abych věřil, že to potká každého z vás, ale bojte se všichni. Nadosmrti," zdůraznil Michal Horáček.

Akce na Úřadu vlády se osobně zúčastnil ministr vnitra Jan Kubice. Údajně byl zatčen exšéf poslanců ODS Petr Tluchoř a zatčeny byly i další osoby na různých místech Česka. V této souvislosti se objevily informace o tom, že pozadí úderu příslušníků Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu souvisí s případem Všeobecné  zdravotní pojišťovny a se známými kauzami v hlavním městě.

Policejní zásah se proto údajně týká i smutně proslulých pražských mafiánů. Zadržen byl i exposlanec Ivan Fuksa, bývalý ředitel Vojenského zpravodajství Ondrej Páleník, bývalý exposlanec Marek Šnajdr a šéfová kabinetu premiéra Nečase Jana Nagyová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …