Huml podpořil separatisty a vystoupil proti USA. Zde má odpověď od známého žurnalisty, který se s ním nepáře

01.09.2014 16:11

Může zastupitelská demokracie udělat něco se zákonodárcem, jehož názory vzbuzují vážné obavy o jeho psychické zdraví? Na to se na serveru Reflex.cz ptá novinář Jiří X. Doležal. Zajímá se o to, zda by nebylo vhodné takového poslance odvolat anebo nechat vyšetřit. Stanislava Humla by za výroky o amerických tajných službách a sestřelení letadla nad Ukrajinou poslal na vyšetření na psychiatrii.

Huml podpořil separatisty a vystoupil proti USA. Zde má odpověď od známého žurnalisty, který se s ním nepáře
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Poslanec Stanislav Huml

Doležal si nedávno vzal na paškál osobu, která popírá útok na WTC 11. září 2001. „V článku jsem zkonstatoval, že tato milá psychická odchylka od normálu nevyžaduje léčbu. Paní Karásková totiž nesedí v zákonodárném sboru,“ připomíná novinář.

JXD se podivuje nad tím, že podobnými bludy může trpět i aktivní politik. Poslanec Stanislav Huml 29. srpna na svém facebookovém profilu zveřejnil text o tom, že za sestřelením malajsijského letadla nad Ukrajinou stojí armáda Spojených států.

Celý článek ZDE.

„Do Pentagonu také letadlo nenarazilo a propaganda to stále tvrdí. Pád dvojčat a zejména třetí budovy jsou otázky, které kladou dodnes pozůstalí po obětech, nikdo jim neodpovídá. USA mají na UA své poradce. Z toho mi vyplývá, že někdo v pozadí chce válku za každou cenu, jako potřebovali válku proti terorismu, která je již vyčerpaná. Proto muselo spadnout letadlo, aby byl důvod,“ prohlásil Huml k situaci na Ukrajině na svém profilu.

Mgr. Stanislav Huml

  • SOCDEM
  • Zemřel 28. prosince 2021
  • zastupitel obce

JXD připomíná osobu Petra Hájka, bývalého tiskového mluvčího prezidenta Václava Klause. „Já se dokonce domníval, že jeho pojednou zcela paranoidní vidění světa, které prezentuje na Protiproudu, je obrannou reakcí na pád do bezvýznamnosti. Jak se nyní ukazuje, paranoidní bludy může začít hlásat i činný zastupitel - a co pak s tím?“ ptá se Doležal.

Huml by měl jít k psychiatrovi. Do té doby nemá právo hlasovat a mluvit v Poslanecké sněmovně

Z celého textu Stanislava Humla vyplývá, že má jisté pochopení pro separatisty na Ukrajině. Zároveň se prý ukazuje, že poslanec trpí paranoidním výkladem o odstřelu Světového obchodního centra americkou tajnou službou.

Proto Doležal vyzývá poslance ve sněmovně: „Váš kolega Stanislav Huml z ČSSD trpí příznakem, který může ukazovat na závažnou duševní chorobu. Jako takový by podle mého soudu prostého občana neměl mít až do důkladného vyšetření psychiatrem, který by u něj duševní chorobu vyvrátil, právo hlasovat a mluvit v Poslanecké sněmovně!“

Mgr. Stanislav Huml

  • SOCDEM
  • Zemřel 28. prosince 2021
  • zastupitel obce

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: vfe

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…