Huml udeřil na novináře: Kdo spáchal větší hřích? Vy jste ublížili Kvitové!

15.07.2014 18:02

Jméno poslance Stanislava Humla se nyní často skloňuje spolu s kauzou tenistky Petry Kvitové. Na svém profilu na sociální síti Facebook totiž poslanec za ČSSD sdílel vyjádření známého, který vítězku Wimbledonu nazval „špínou“, protože se vyhýbá placení daní v ČR. Na tiskové konferenci nyní Huml udeřil na novináře, že vše překroutili.

Huml udeřil na novináře: Kdo spáchal větší hřích? Vy jste ublížili Kvitové!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Stanislav Huml

V médiích se totiž objevilo, že vulgárně o Petře Kvitové psal právě on, ačkoliv Stanislav Huml jen sdílel vyjádření svého přítele na sociální síti. Kauza se pak rozšířila a událost komentovali i další politici. „Vy jste vlastně ublížili i té Petře Kvitové. Kdo tady spáchal větší hřích, já, nebo vy?“ ptal se novinářů na tiskové konferenci Huml.

Tenistky, která si přesunula kvůli daním adresu do Monaka, se poslanec zastal. „Já si Petry Kvitové nesmírně vážím, fandím jí, dívám se na tenis. Dokonce jsem se díval i na ten poslední zápas, kde vyhrála Wimbledon,“ říkal Huml. „Já jsem zaznamenal, že to je ryzí osoba, která nemlží a mluví pravdu,“ hájil tenistku.

Zároveň dodal, že tím vším chtěl původně upozornit na problematiku daňových rájů. „Chtěl bych docílit stavu, že u nás bude fungovat státní správa a finance tak, jako funguje vedle v Německu. Abychom byli na německé úrovni, a ne české,“ dodal poslanec.

Mgr. Stanislav Huml

  • SOCDEM
  • Zemřel 28. prosince 2021
  • zastupitel obce

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…