Hýbnout vlastní p*delí, vzkazuje doktor Macek a žertuje o humanitárním bombardování

10.02.2014 8:32

Bývalý politik a expředseda občanské demokracie doktor Miroslav Macek ve svých pravidelných glosách na webu Viditelny-Macek.cz komentuje současné politické a společenské dění. V pondělí se rozepsal o tom, co by udělal s agenturou CzechTourism, a zarýmoval si s ironií sobě vlastní na téma zimních olympijských her v Soči.

Hýbnout vlastní p*delí, vzkazuje doktor Macek a žertuje o humanitárním bombardování
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

„V Soči se prý zadařilo, to je náhle veselí! Prospěšnější by však bylo hýbnout vlastní prdelí!" veršuje Miroslav Macek hned v úvodu své pondělní glosy.

Pokračuje narážkou na Evropskou unii. „Švýcaři v referendu přijali omezení imigrace. Neměla by EU zvážit humanitární bombardování Bernu, Curychu, Ženevy a dalších cílů?" ptá se bývalý politik.

Příspěvková organizace CzechTourism? Rozprášit!

Rozsáhleji se doktor Macek věnuje účelu agentury CzechTourism, která z jeho hodnocení nevychází zrovna nejlépe. K zamyšlení Macka dle jeho slov vedla brožurka této příspěvkové organizace s názvem Česko Země strhujících příběhů Svazek první, která prý vypadla ze zakoupeného časopisu.

„Myslím, že je nejvyšší čas výše zmíněnou organizaci rozprášit a nenechat ji tak nenápaditým a podprůměrným způsobem utrácet naše daně. Velmi by mne zajímalo, jakým způsobem tato organizace zjišťuje efektivitu podobných materiálů. Novináři by pak měli zjistit, které firmy (a v jakém vztahu k šéfům CzechTourismu) se takto přiživují u veřejných cecíků…" píše kriticky Macek.

Glosu uzavírá ještě jedním postřehem: „Od nařízení, kdy musíte zavřít svůj obchod do nařízení, co si musíte myslet, je mnohem menší krůček, než si myslíte."

Co přesně napsal doktor Macek na svůj Facebook:

První a poslední komentář k zimní olympiádě:

V Soči se prý zadařilo,

to je náhle veselí!

Prospěšnější by však bylo

hýbnout vlastní prdelí!

Švýcaři v referendu přijali omezení imigrace. Neměla by EU zvážit humanitární bombardování Bernu, Curychu, Ženevy a dalších cílů?

Ze zakoupeného časopisu na mne vypadla brožurka státní příspěvkové organizace CzechTourism s názvem Česko Země strhujících příběhů Svazek první.

Myslím, že je nejvyšší čas výše zmíněnou organizaci rozprášit a nenechat ji tak nenápaditým a podprůměrným způsobem utrácet naše daně. Velmi by mne zajímalo, jakým způsobem tato organizace zjišťuje efektivitu podobných materiálů. Novináři by pak měli zjistit, které firmy (a v jakém vztahu k šéfům CzechTourismu) se takto přiživují u veřejných cecíků…

Od nařízení, kdy musíte zavřít svůj obchod do nařízení, co si musíte myslet, je mnohem menší krůček, než si myslíte…

reklama

autor: adr

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…