I Češi se mohou octnout pod nadvládou islámu, tvrdí vědec, který založil v Praze svou základnu. A vysvětluje proč

31.08.2015 10:20

Doktrína islámu se z převážné většiny nezabývá náboženstvím, nýbrž poskytuje návod, jak se mají muslimové chovat k nám, nemuslimům. Tato část islámu se nazývá politický islám a měli byste jí věnovat velkou pozornost, vyzývá americký odborník na islám Bill Warner. Jednou by se totiž i Čechům mohlo stát, že budou pod nadvládou islámu.

I Češi se mohou octnout pod nadvládou islámu, tvrdí vědec, který založil v Praze svou základnu. A vysvětluje proč
Foto: CSPI
Popisek: CSPI

Americký univerzitní profesor fyziky Bill Warner se studiu islámských textů a jejich zpřístupnění veřejnosti věnuje od teroristických útoků na Světové obchodní centrum z 11. září 2001. Stojí rovněž v čele neziskové organizace Centrum pro studium politického islámu (CSPI), jehož pobočku založil i v České republice. Na aspekty politického islámu Warner poukazuje nejenom v knihách, kterých má na kontě patnáct, ale Čechy oslovuje i prostřednictvím krátkých videí, jež na facebookových stránkách zveřejňuje Centrum pro studium politického islámu. Ve svém nejnovějším příspěvku americký badatel ukazuje, jaké nebezpečí představuje doktrína islámu doslova pro celý svět.

„Je zvláštní, že více než polovina této doktríny se nezabývá tím, jak vést pobožný život, ale tím, jak se chovat ke káfirům – nemuslimům, nevěřícím. To je důvod, proč islám budí můj zájem,“ říká Warner s tím, že ho znepokojuje, že více než polovina islámské doktríny je věnována jemu. „Náboženství je, co muslim dělá, aby se dostal do nebe a vyhnul se peklu. Každému v tomto ohledu přeji mnoho úspěchů, ale mě to moc nezajímá. Zajímám se o to, co má být provedeno mně a se mnou,“ dodává.

Warner uvádí, že příkladem může být atak na Světové obchodní centrum 11. září 2001, který měl sice náboženskou motivaci, ale jednalo se o politický útok. „To, co vidíte ve zprávách a co se vás týká, nemá nic společného s modlitbou, charitou nebo poutí do Mekky při hadždži. Ne, znepokojuje vás, že vidíte zprávy o tom, jak bylo v Africe uneseno 200 křesťanských dívek nebo o tom, jak Islámský stát vyhazuje do povětří další kostel nebo jak popravuje nějaké náboženské vůdce,“ argumentuje Američan.

Na základě výše uvedených skutečností dochází Warner k závěru, že by islámská politika měla znepokojovat každého, i Čechy. „Politika islámu se každého týká, protože deklarovaným cílem islámu je ovládnout politiku celého světa. Věnujte pozornost politickému islámu, nikoliv náboženskému,“ vyzývá šéf Centra pro studium politického islámu. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…