Inaugurační projev Zemana? Exhibice duševně nemocné osobnosti! Za vše mohou jeho voliči, teď musím poslouchat to nemocné svinstvo, rozjel se zhrzený Chaun

10.03.2018 20:44

Prezidentův inaugurační projev, který byl podle některých kritiků především plný útoků, spustil řadu negativních reakcí nejen z řad politiků. Na jeho zhodnocení se ve svém komentáři zaměřil i režisér Igor Chaun, podle kterého se jednalo o evidentní exhibici porouchané osobnosti a těžce duševně poznamenaného člověka. „Poznamenaného zlobou, nenávistí, stihomamem a pokleslostí,“ uvedl na serveru Reflex.cz.

Inaugurační projev Zemana? Exhibice duševně nemocné osobnosti! Za vše mohou jeho voliči, teď musím poslouchat to nemocné svinstvo, rozjel se zhrzený Chaun
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miloš Zeman složil ve Vladislavském sále prezidentský slib. Při jeho následném projevu několik zákonodárců opustilo demonstrativně sál

„Dnes jsem masochisticky vydržel celý inaugurační projev staronového Miloše Zemana, a čeho jsem byl svědkem, mne skutečně hluboce zasáhlo.“ Režisér upřesněnil, že nemluví o ochablosti fyzické, ale o zřejmém úpadku osobnosti muže, který stojí v čele tohoto státu.

K prezidentovu inauguračnímu proslovu Chaun napsal: „Jednalo se o evidentní exhibici porouchané osobnosti a těžce duševně poznamenaného člověka – zlobou, nenávistí, stihomamem a pokleslostí,“ zdůraznil ve svém komentáři na serveru Reflex.cz a dodal, že co Zeman dokázal do svého proslovu zaplést, je neuvěřitelné.

Nic z toho ale prý nevyčítá Miloši Zemanovi, ten prý zkrátka už před lety podlehl negativním složkám své osobnosti, a průběžně byl utvrzován ve své pseudopravdě podlými ziskuchtivými spolupracovníky. „Kladu to za vinu vám, svým spoluobčanům, že se v tak slavnostním okamžiku musím na tohle dívat, tohle poslouchat, tohle nemocné svinstvo,“ vzkázal Zemanovým příznivcům s tím, že se mu z toho hrnou akorát slzy do očí.

  • Původní zdroj ZDE

Jako jediný důvod, proč lidé volili právě Zemana, Chaun vidí strach a nedostatek sebevědomí voličů v naší komunismem tak těžce poznamenané společnosti. „Polovina voličů uvěřila lži, že tento nemocný starý jedinec je naším ochráncem před nástrahami moderní doby v čele s migranty,“ uvedl režisér, který Zemanovi vytýká, že při prezidentské volbě ani při inaugurační řeči nezazněla skutečná témata naší doby, tedy to, co tíží skutečný život lidí.

„Zvolili jste si nemocného, zákeřného a morálně ochablého člověka, který je ve skutečnosti jen do sebe zahleděnou zapšklou loutkou. Z toho člověka nesálá do společností nic velkého, ušlechtilého, inspirativního, ale pouze malost, nízkost, lež a amorálnost,“ uzavřel Chaun.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…