Ivo Rittig vyzván ke kandidatuře na prezidenta. Jako jediný prý zastaví Babiše

25.05.2017 11:12

Provozovatel facebookové skupiny Rádio Jerevan a marketingový expert Petr Viktorýn se domnívá, že by příštím prezidentem republiky měl být lobbista Ivo Rittig. Proč? Protože je to snad jediný vlivný člověk, který se nebojí Andreje Babiše, takže by ho mohl jako prezident trochu „krotit“, pokud bude z Babiše premiér.

Ivo Rittig vyzván ke kandidatuře na prezidenta. Jako jediný prý zastaví Babiše
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ivo Rittig

„I když jsem nedávno oznámil svůj definitivní odchod z politického marketingu směrem do korporátní sféry, toto je poslední počin, který jsem ochoten fabulovat a věnovat mu svůj čas, resp. hecovat tuto chiméru. Chci, aby Ivo Rittig dostal veřejný prostor promluvit!!!“ napsal Viktorýn.

Nemělo by ale zůstat jen u pouhého mluvení. Lobbista Ivo Rittig by prý měl kandidovat na prezidenta, protože je to jeden z mála lidí v Česku, kteří se nebojí Andreje Babiše. Pakliže se naplní předvolební průzkumy a Andrej Babiš se na podzim stane vítězem voleb a posléze i premiérem, byl by Rittig jako prezident jednou z mála protivah Babiše.

„Z okruhu veřejně známých osobnosti je I. R. jediný, koho se Babiš panicky bojí,“ je přesvědčen marketingový expert. Proto volá Rádio Jerevan po tom, aby Rittig kandidoval na prezidenta. Teď se to možná může zdát jako nesmysl, ale jednoho dne na to možná lidé změní názor.

Viktorýn na Rádiu Jerevan napsal:

Ano, je to nesmysl, ...ale všechno v této zemi začíná, jako jeden velký nesmysl. Nesmysl byl i objímač stromů ve flanelové košili, kterého Šlouf našel na Vysočině. Důležité je vyčistit českou politiku od ksindlu a proto musí dostat prostor pro diskusi každý, kdo se v klientelistickém státním businessu pohybuje a kdo přesně ví "kdo je to Andrej Babiš", co se dělo kolem Státního zemědělského intervenčního fondu, jakou roli měl a komu vadil František Mrázek, atd. Teprve pak bude všem voličům jasno a budou mít dostatek informací pro svou odpovědnou volbu. pv

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …