JXD: Útok na Klause bylo debilní představení vyšinutce. Nečase nechápu

03.10.2012 7:26

Proti vyhazovu premiérova poradce Romana Jocha se na serveru Reflex.cz postavil redaktor Jiří X. Doležal. Podle něj jsme se po třiadvaceti letech opět dostali do situace, kdy se vyhazuje „za pysk“, jak se dříve říkávalo.

JXD: Útok na Klause bylo debilní představení vyšinutce. Nečase nechápu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří X. Doležal

„Měl víceméně pravdu,“ ohodnotil Doležal Jochův názor. „Incident sice odhalil skandální nepřipravenost prezidentské ochranky, ale o život či zdraví prezidentovi fakt nešlo. On přesto dělá, jakoby vyvázl ze skutečného atentátu,“ pustil se JXD do hlavy státu.

Podle Doležala „neexistuje jediný důvod, proč by poradce premiéra neměl mít právo ve svém komentáři sepsout prezidenta, který se podle (nejen) jeho názoru snaží z debilní performance vyšinutého komunisty udělat epochální útok na hlavu státu.“

„Dokázal bych vyhazov pochopit, kdyby se Joch veřejně postavil proti Nečasovi,“ píše. „Dokázal bych pochopit vyhazov, kdyby Joch jako poradce udělal nějakou osudovou botu s tragickými následky, kdyby něco ukradl, nebo kdyby se zjistilo, že prodává úředníkům ve Strakovce pervitin,“ dodává. Vyhazov za urážku prezidentského majestátu však posouvá naší zemi směrem k totalitě a cenzuře.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…