Já musel v 15 do montérek, zaútočil Miroslav Kalousek na Babiše. Slováci ať radši nečtou

03.09.2018 6:54

Předseda poslaneckého klubu TOP 09 Miroslav Kalousek se na svém twitterovém účtu vyjádřil k vystoupení premiéra Andreje Babiše v Partii TV Prima.

Já musel v 15 do montérek, zaútočil Miroslav Kalousek na Babiše. Slováci ať radši nečtou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda TOP 09 Miroslav Kalousek

„Naše rodina byla po roce 1968 postižená,“ poznamenal Babiš v Partii. „Tak už mám jasno. Postižený Babiš st. byl za trest naším delegátem v GATT ve Švýcarsku a chudák Andrej studoval v zahraničí. Smáli se jim Kalousek st. od výrobního pásu a Mirek, který už v 15 letech šel do montérek,“ poznamenal k tomu Miroslav Kalousek. „A nejen vy,“ poznamenal k tomu v diskuzi uživatel. „Jistě, ten režim byl velmi velkorysý. Postižených jako Babišovi bylo mnohem méně než nás protežovaných,“ dodal Kalousek.

Anketa

Sympatizujete s demonstranty, kteří v německé Chemnitz protestovali proti migraci?

98%
2%
hlasovalo: 21155 lidí

„No jo, ale co ty tři emigračky?“ zeptal se další. „Ten slovník je vypovídající sám o sobě. Žádný slušný člověk nikdy neřekl ‚emigračka‘. To byl estébácký slang,“ poznamenal Kalousek.

„Když budou lidé vzdělaní, zůstanou doma a nebudou migrovat,“ řekl také Babiš. „Pokud by to mělo platit, tak nás dost štve, že se Andrej Babiš více nevzdělával,“ dodal Kalousek.

Své pak Kalousek napsal i k dění v německém Chemnitzu. „Nemám rád termín ‚pravicoví extremisté‘. Nemají s pravicí a jejími hodnotovými východisky nic společného. Jsou to prostě náckové a jsou stejně odporní jako bolševici. Také si spolu často rozumí,“ zmínil.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…