Jaká "Česká televize"? Doktor Macek žádá za tendenční zpravodajství o amerických volbách tresty pro konkrétní redaktory

13.01.2017 15:10

Nad tím, že Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) kritizuje Českou televizi (ČT) za „nevyvážené a neobjektivní zpravodajství“ při amerických prezidentských volbách, že ministerstvo vnitra letos rozjede školení pro státní zaměstnance, jak nepodlehnout vlivu cizích mocností, i nad udržováním uměle slabé koruny se v dnešních glosách na svém webu Viditelny-macek.cz zamýšlí bývalý čelný politik ODS Miroslav Macek.

Jaká "Česká televize"? Doktor Macek žádá za tendenční zpravodajství o amerických volbách tresty pro konkrétní redaktory
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Podle RRTV veřejnoprávní televize nadržovala kandidátce demokratů a mísilo zpravodajské informace s hodnotícími komentáři. Česká televize nařčení odmítá.

„Jistě, jak jinak! Je to sprosté nařčení, všichni jsme si přece všimli dokonale vyváženého zpravodajství a zvláště vychvalování Trumpa v míře clintonovské…,“ píše nejprve Macek ironicky. A pak už vážně dodává: „‚Líbí‘ se mi kritika ‚České televize‘ a ‚veřejnoprávního média‘, když za tu neskutečnou clintonovskou a antitrumpovskou propagandu mohou zcela konkrétní redaktoři a jejich zcela konkrétní nadřízení.“

Celý text je ZDE

Macek si také všímá toho, že ministerstvo vnitra letos rozjede školení pro státní zaměstnance, jak nepodlehnout působení vlivu cizích mocností. Všichni úředníci by navíc měli dostat speciální manuál a kontakt na odborníka, se kterým se budou moci poradit.

„Ne, to není aprílová zpráva, to jen bolševici mysli už definitivně zešíleli. A samozřejmě jde též o peníze z našich kapes, které skončí v rukou kamarádů školitelů,“ myslí si Macek.

Zaregistroval také informaci, že Rada města Brna schválila projekt sociálního začleňování, při němž tzv. interkulturní mediátoři budou pomáhat Arabům, Vietnamcům, Ukrajincům a Rumunům „snižovat bariéry při přístupu k veřejným institucím“. „Prozatím za 6 milionů,“ podotýká bývalý politik.

Všiml si také informace, že za udržení umělého kurzu koruny platí ČNB miliardu korun denně. „Zřetelný příznak, že spekulanti se činí a průšvih se blíží…,“ obává se Macek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…