Jan Hřebejk: Babišova vláda se opírá o hlupáky

12.07.2018 12:20

Místopředseda TOP 09 Marek Ženíšek se vyjádřil ke včerejšímu dění ve Sněmovně. Je to prý po ránu ještě horší, než si myslel. A připomněl Čechům genocidu, na kterou podle něj zapomněli. A co Jan? Nikoli Jan Tleskač, ale režisér Jan Hřebejk. I ten jde s kůží na trh.

Jan Hřebejk: Babišova vláda se opírá o hlupáky
Foto: Facebook
Popisek: Režisér Hřebejk protestuje proti Zdeňku Ondráčkovi

„Tak je to po ránu ještě horší, než jsem si myslel. Mimo sněmovní bublinu je to většině lidem úplně jedno, Zaorálek i Stropnický se ráno normálně podívali do zrcadla a nic se jim nestalo, primas český kardinál Duka si myslí, že největším problémem ČR je hloupá divadelní hra a šéfredaktor Respektu se diví, že někdo mluví o 2. republice. Teď už tomu aspoň rozumím, že to vlastně ani jinak dopadnout nemohlo. Je třeba vydržet a nevzdát to!“ burcuje Ženíšek „topkaře“ na svém oficiálním profilu na facebooku.

Ženíšek se podivuje nad tím, že se Martinu Stropnickému nebo Lubomíru Zaorálkovi, kteří vládu podpořili, neudělalo ráno při pohledu do zrcadla špatně. Přibalil rovnou i kardinála Duku, jehož největší starostí je prý vulgární divadelní hra.

Ke vznikající vládě se vyjádřil i režisér Jan Hřebejk, a ne jednou – dokonce třikrát! Využil k tomu svůj twitter. „Důvěra této vlády se naštěstí neopírá o ruské tanky, ale o hlupáky a otroky. A to nemůže vydržet dlouho. Doufejme a pamatujme si je,“ vyzývá Hřebejk.

Anketa

Máte radost, že vláda Andreje Babiše získala důvěru Poslanecké sněmovny?

83%
17%
hlasovalo: 13213 lidí

Vrátil také Jiřímu Ovčáčkovi jeho výrok o „nenávistné patologické sedlině“. Souhlasil rovněž s výrokem poslankyně ODS Miroslavy Němcové, která těm poslancům, kteří vládu podpořili, vzkázala, že budou navěky zapsáni v historii.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Marek Korejs

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…