Jan Kraus napsal o Nečasovi a jeho ženě

20.05.2015 7:31

Bizarní scény ze soukromého života expremiéra Petra Nečase, které v pondělí zazněly během přehrávání policejních odposlechů v kauze Jany Nečasové (dříve Nagyové) před pražským soudem, neunikly ani Janu Krausovi. Známý moderátor a herec se na svém webu zamýšlí nad tím, zda je Nečas zajatec domácího násilí nebo fanda tvrdých sexuálních praktik zvaných sado maso.

Jan Kraus napsal o Nečasovi a jeho ženě
Foto: Nejvic.info
Popisek: Moderátor a herec Jan Kraus

„Při čtení odposlechů v rámci procesu s paní Nagyovou mě napadlo, že kdyby se Nečas přihlásil jako oběť domácího násilí, pádné důvody by jistě měl. To by ale nesměl svoji ‚trapičku‘ oddaně milovat. Chápu... V téhle oblasti se může přihodit a odehrát ledaccos nepochopitelného nezasvěceným,“ uvádí Kraus.

Zasvěceným ale dle jeho soudu nemusí být naopak na to, aby si podle zveřejněných odposlechů mohl udělat obrázek o paní Nagyové. „Poznal jsem už taky v životě pár takových paní. S ženstvím jako by neměly nic společného, přesto, anebo možná právě proto, některé muže přitahují,“ domnívá se moderátor s tím, že uvedená dvojice zřejmě žije v obráceném gardu. „Mužskou roli a důrazně panovačnou hraje madam, zatímco pán má v hlavě sukýnku,“ vysmál se Kraus expremiérovi.

Podle známého herce a moderátora by se dala kauza považovat za bulvární příběh k přehlédnutí, pokud by nešlo o bývalého premiéra. „Ta představa mrazí. Je patrné, že větší vůli i reálnou moc rozhodovat o osudu země měla ona primitivní paní z podsvětí slušnosti, zatímco Nečas plnil roli otroka spolehlivě,“ domnívá se Kraus.

Husí kůži má moderátor i z české rozvědky. „Jako by nejdůležitější posty v zemi ovládli pokleslí veleburani, nebo pitoreskní postavy z nějakého Haškova románu,“ ulevil si Kraus.  

„To je sice za námi, můžeme si ulevit. Ale např. čerstvě zastupující dvojice Zeman–Rath nedává příliš optimistický pocit. Nakonec abychom se radovali, že většinu tajemných pavučin ‚českých elit‘ v politice nevíme. Ale je tu k sehnání do politiky někdo jiný?“ táže se moderátor.

Celý komentář k přečtení ZDE

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…