Jan Tuna: Nenosíte roušky? Jste vrazi. Do vězení s vámi

24.09.2020 12:33

Bývalému reportérovi TV Nova Janu Tunovi už došla trpělivost s těmi, kteří odmítají nosit roušky. Na svém facebooku zveřejnil, jak drsně by se těmto „potenciálním vrahům“ a čtenářům „konspiračních webů“, kteří se objevují i v kruhu jeho přátel, pomstil.

Jan Tuna: Nenosíte roušky? Jste vrazi. Do vězení s vámi
Foto: Repro Youtube
Popisek: Bývalý reportér TV Nova Jan Tuna

Tuna ve svém komentáři znepokojeně popisuje, jak nezodpovědně se podle sestřiček chovají někteří Češi v nemocnicích. „Minulý týden sem přišla rodinka, která si roušky odmítla nasadit. Se všemi se tu zhádali. A my byly bezmocné. Nemohly jsme s nimi udělat nic...,“ cituje novinář slova sestřičky, se kterou se setkal při návštěvě v čekárně hematoonkologické ordinace jedné významné české kliniky.

Anketa

Podporujete nový plán EU na povinnou relokaci migrantů?

2%
98%
hlasovalo: 36033 lidí

Sestřička mu zároveň vysvětlila, že roušky mají přitom na obličeji nepřetržitě od jara, jelikož je čekárna pořád plná lidí, kteří mají hodně narušenou imunitu a setkání s virem by pro ně mohlo být fatální.

Chování těchto lidí a jim podobných, kteří roušky odmítají, Tunu rozhořčilo, a proto se následně s veřejností podělil o to, co by takovým lidem provedl: „Víte, co bych takovým sobcům a hlupákům s IQ houpacího koně sjíždějícím konspirační weby a šířícím hoaxy udělal? Vymáchal hlavy v kýblu, do kterého by předtím naflusali všichni covid pozitivní, a odmítl jim pak jakoukoliv lékařskou péči,“ napsal.

„Ať se svobodně léčí alobalem na hlavě na placatý zeměkouli. Nebo je rovnou poslal na dva roky do Valdic. Bohužel i takové mám nebo jsem měl mezi svými ‚přáteli‘. To už nejsou jen sobci a hlupáci s IQ houpacího koně sjíždějící konspirační weby a šířící hoaxy,“ dodal Tuna závěrem.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: nab

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…