Janoušek si volal s dalšími členy ODS. Chalupou, Bendlem, Řebíčkem

02.04.2012 21:34

Lobbista Roman Janoušek si netelefonoval jen s bývalým primátorem Pavlem Bémem, ale i s dalšími významnými představiteli ODS. Výpisy hovorů z jeho telefonu ukazují, že si často volal s ministry Tomášem Chalupou a Petrem Bendlem nebo bývalým ministrem dopravy Alešem Řebíčkem.

Janoušek si volal s dalšími členy ODS. Chalupou, Bendlem, Řebíčkem
Foto: repro TV Prima
Popisek: Roman Janoušek odchází od výslechu, jehož pro opilost nebyl schopen

Výpisy hovorů z mobilu Romana Janouška ukazují, že v září a říjnu 2007 si netelefonoval pouze s Pavlem Bémem, ale i dalšími představiteli ODS. Podle informací deníku Insider byl například v intenzivním kontaktu s tehdejším ministrem dopravy Alešem Řebíčkem.

Řebíček nyní vlastní fotbalovou Slavii a je známý tím, že právě Janouška hostil ve své vile v Toskánsku. Podle TV Nova si za jeden měsíc v roce 2007 vyměnil s Janouškem 77 zpráv a volali spolu 21 minut.

Kromě Řebíčka byl vlivný podnikatel ve styku i s Tomášem Chalupou, nynějším ministrem životního prostředí, tehdy starostou Prahy 6. Další z jeho kontaktů je nyní ve vládě – Petr Bendl je ministrem zemědělství.

"Nemůžu vyloučit, že jsme spolu s R. Janouškem mluvili, ale nešlo o nijak intenzivní komunikaci," napsal Bendl v SMSce na dotaz televize. Podobně se vyjadřuje i Chalupa, podle svých slov si ale nepamatuje, o čem spolu hovořili.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…