Jarolím z VV: Někdo mě sleduje. Neplánuji se zabít, takže kdybych zemřel...

19.04.2012 13:29

Bývalý místopředseda Věcí veřejných Tomáš Jarolím se svěřil na sociální síti Facebook, že je s největší pravděpodobností sledován.

Jarolím z VV: Někdo mě sleduje. Neplánuji se zabít, takže kdybych zemřel...
Foto: veciverejne.cz
Popisek: Tomáš Jarolím

„Musím veřejně konstatovat, že jsem nikdy nepomýšlel na to si sáhnout na život a ani nepomýšlím. Pokud by se mi úplně náhodou ale stala nějaká nehoda, tak upozorňuji své okolí, že v úterý 17.dubna mne z Prahy až na sever Čech sledovala modrá Škoda Fabia se státní poznávací značkou 2U0 4732 plná velkých chlapů s tmavými brýlemi na očích. Na třech kruhových objezdech už se dá dobře poznat, že jde s největší pravděpodobností o sledování,“ uvedl na Facebooku ve čtvrtek Tomáš Jarolím.

To, zda může jít za nějaký akt zastrašování kvůli jeho zveřejnění toho, jak se údajně neúspěšně v posledních letech v Česku ve velkém (ne)vybírají daně, komentovat nechtěl.

„Víte, stalo se mi to už vícekrát. I proto jsem to zveřejnil, i když dělat z toho nějakou velkou megakauzu nechci,“ reagoval pro ParlamentníListy.cz Jarolím.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ahe, olb

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

19:36 „Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

Dva roky po sobě poklesl v Česku počet narozených dětí přibližně o deset tisíc, což činí úbytek zhru…