Jaromír Štětina: Nejdřív motorkáři, pak zelení mužíčci bez distinkcí. Jsme ve válce s Ruskem, uvědomme si to

11.04.2015 17:25

Tvrdý odpůrce režimu Ruské federace europoslanec Jaromír Štětina se dnes na svém Facebooku vyjádřil k plánované jízdě motorkářského klubu Noční vlci napříč Evropou na podporu ruskému prezidentu Vladimiru Putinovi.

Jaromír Štětina: Nejdřív motorkáři, pak zelení mužíčci bez distinkcí. Jsme ve válce s Ruskem, uvědomme si to
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaromír Štětina

Motorkáři mají namířeno v den oslav 70. výročí konce druhé světové války projet trasu z Moskvy do Berlína, přitom se prý mají zastavit i v Brně. Vůdcem Nočních vlků Alexander Zaldostanov, který je zároveň prý osobním přítelem Vladimira Putina. Zaldostanov prý figuruje na americkém sankčním seznamu.

Senátor Jaromír Štětina jakožto veliký odpůrce Putinova režimu tuto akci zásadně odmítá. Podle něj to nemusí skončit jen u motorkářů, ale mohou následovat i „zelení mužíčci bez distinkcí“ či „nomenklaturní vojenští poradci“. Podle Štětiny je to vše součást hybridní války, kterou vede Rusko proti Evropě. Europoslanec na svém Facebooku předpovídá, že to vše skončí „tanky a potoky krve". Podle něj jsme s Ruskem ve válce a musíme si to uvědomit.

Většina lidí, kteří na Facebooku komentovali Štětinovo prohlášení, míní, že ruští motorkáři stejně neobdrží schengenské vízum, a tudíž nebudou moci vjet do prostoru Evropské unie ze severovýchodu. Někteří dokonce vybízejí k tomu, aby se průjezd skrze naše území motorkářům co nejvíce ztížil. Jeden z komentujících uvedl, že v případě spatření ruské vlajky na jedné z projíždějících motorek je třeba radikálně zasáhnout: „Připravte fekálie a stříkat a stříkat a stříkat!!!“ napsal.

Celý komentář Jaromíra Štětiny:

Nejdřív motorkáři, pak zelení mužíčci bez distinkcí, pak nomenklaturní vojenští poradci, pak.... To vše je součástí hybridní války, kterou Moskva vede proti Evropě. Končí to tanky a potoky krve, přičemž se to pak vše nazývá bratrská pomoc. Jsme ve válce s Ruskem, uvědomme si to. Cyber válka je také její součástí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ste

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…