Jaromíru Soukupovi málem bouchla hlava z covidu. A ještě mu vynadali

22.10.2020 10:11

Moderátor Jaromír Soukup si myslí, že Andrej Babiš a lidi kolem něj jsou grázlové a lháři. To prý kvůli tomu, jaký je současný vývoj kolem epidemie koronaviru v České republice. „Za dva týdny budou čísla zemřelých. Absolutní destrukce státu. Neuvěřitelné,“ myslí si televizní magnát. Dodal též, že ve středu představené vládní restrikce nebudou stačit a bude třeba dupnout na brzdu.

Jaromíru Soukupovi málem bouchla hlava z covidu. A ještě mu vynadali
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Andrej Babiš a Jaromír Soukup

Anketa

Podporujete omezení volného pohybu a uzavření obchodů?

68%
32%
hlasovalo: 24314 lidí

Vlastník televize Barrandov se v posledních dnech na facebooku ostře vymezil vůči vládě, a to zejména kvůli situaci se stavem epidemie koronaviru v České republice. V pondělí napsal, že dvojice premiéra Andreje Babiše a ministra vnitra Jana Hamáčka se navždy zapíše do českých dějin. „Hamáček u čínského letadla a v červeném svetru se stane navždy legendou lži, mocichtivosti, oportunismu a odpudivosti,“ myslí si Jaromír Soukup. Dodal též, že za pondělí zemřelo na koronavirus 79 lidí. Nejde však o jeho první kritiku představitelů vlády. Od tohoto roku též přestal natáčet pořad Týden s prezidentem, tedy pořad, kde moderátor vedl rozhovor s prezidentem republiky Milošem Zemanem.

S příspěvkem však ne všichni diskutující souhlasili. Například Helena Srdínková si povzdechla, co je s moderátorem a vlastníkem televizní stanice, že mu tolik věřili a on ztrácí všechny své příznivce a je velkým zklamáním. Podobně laděný komentář se v diskusi objevoval častěji.

Kromě toho si Soukup myslí, že opatření, které vyhlásil Andrej Babiš včera, nebudou stačit. Navíc prý měl lhát. „Čísla jsou drastická. A matematika neúprosná. Babiš s Hamáčkem musí dupnout na brzdu, nikoliv sundat nohu z plynu,“ dodal televizní magnát.

I u tohoto příspěvku to Soukup v diskusi několikrát schytal. Dušan Suchý si myslí, že dalším opatřením by mělo být to, že zakážou TV Barrandov. Honza Biroš k tomu dodal, že je to tak. „Však Pan Soukup musí uznat sám, že když někdo koukne na jeho pořad, tak i malé dítě pozná, že je falešnej jak adidas z tržnice,“ uzavřel komentář.

Jiným se nelíbilo, že vlastník Barrandova upozorňuje na mrtvé. Prý je horší jak hygienická stanice. Prý si též myslel, že měl soudnost.

Nakonec ve čtvrtečním příspěvku Soukup upozornil na počet nově infikovaných. Těch bylo za středu téměř patnáct tisíc, přesněji 14 968. To je dle Soukupa neuvěřitelné číslo. „Ještě chvilku mi někdo vyprávějte o ‚best in covid‘ a Babišovi a o tom, že je politik. A že jeho melody boys a girls jsou politici. Jsou to grázlové a lháři. Neuvěřitelné číslo. Za dva týdny budou čísla zemřelých. Absolutní destrukce státu. Neuvěřitelné,“ myslí si moderátor.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: tle

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …