Je to místo prokleté? Tam v Německu, kde imigranti osahávali a znásilňovali, bylo znovu „arabsky“ rušno

08.08.2016 8:25

Před osmi měsíci na hlavním náměstí v Kolíně nad Rýnem došlo k hromadného sexuálnímu obtěžování, kterého se zúčastnilo až dva tisíce muslimských uprchlíků. Nyní zde jejich „kolegové“ napadli a okradli dvojici britských turistů.

Je to místo prokleté? Tam v Německu, kde imigranti osahávali a znásilňovali, bylo znovu „arabsky“ rušno
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Kolem iráckého města Dahúk je nespočet uprchlických táborů

O incidentu informují britská i německá média, přičemž například britský deník The Express připomíná události, které se staly v průběhu silvestrovských oslav. Původně se hovořilo o několika stovkách uprchlíků, kteří měli sexuálně obtěžovat slavící německé ženy. Vedle toho však došlo i k několika případům znásilnění. Z nedávno uniklé zprávy policejní zprávy navíc vyplynulo, že migrantů bylo 2000, ale jen 120 z nich se podařilo identifikovat.

Tento víkend naštěstí k sexuálnímu obtěžování či znásilnění na hlavním kolínském náměstí nedošlo, ale přesto je napadení a okradení dvou osmnáctiletých Britů dalším důkazem, že muslimské gangy jsou v Kolíně nad Rýnem stále přítomny a policie je nemá zdaleka pod kontrolou. Jak popisuje německý deník Kölner Stadt Anzeiger, Britové se s kolínským gangem pravděpodobně potkali na hlavním vlakovém nádraží a rozhodli se jít společně na večírek.

Společně vystoupili na vlakové zastávce Slabystraße a pokračovali do Kuhwegu a dále přes most Mülheim. Přibližně v těchto místech se „němečtí“ lapkové na oba překvapené turisty vrhli. Nejdříve je udeřili pěstmi a poté do nich kopali. Když se jim podařilo zkoprnělé mladé Brity přemoci, tak jim odcizili peněženku a mobilní telefon. Turisté z Velké Británie museli vyhledat lékařské ošetření v místní nemocnici. Vzhledem k lehkým zraněním proběhlo ošetření ambulantně.

Jak britští turisté vypověděli na policejní stanici, gang tvořilo šest osob „arabského typu“, kteří byli v přibližně stejném věku jako jejich oběti. Jeden z nich je neobvykle velký a v době spáchání trestného činu na sobě měl tmavé oblečení a značkovou tašku Louis Vuitton. Ostatní členové gangu měří kolem 1,70 metru. Policie po pachatelích incidentu okamžitě vyhlásila pátrání, které doposud probíhá.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…