Je to velká lež! Covid odhalení v přímém přenosu. Raději se posaďte

12.12.2020 8:53

Michael Schnedlitz, poslanec rakouské Národní rady za Svobodnou stranu Rakouska, předvedl tento čtvrtek vskutku husarský kousek. Otestoval na koronavirus světoznámý nápoj, Coca-Colu. Neuvěříte, co se stalo! Má ho! Rakušan ale není první, něco podobného už zkusili v Africe. Ovce covid neměla, ale koza jo! Tropické ovoce rovněž covid mělo.

Je to velká lež! Covid odhalení v přímém přenosu. Raději se posaďte
Foto: AZy
Popisek: Poslanec FPO testuje colu na covid

Anketa

Pojedete na Vánoce k příbuzným?

41%
54%
hlasovalo: 13631 lidí

Rakouský poslanec Michael Schnedlitz včera přidal na svůj  facebookový profil záznam svého projevu v parlamentu, během kterého stihl otestovat na koronavirus světoznámou limonádu značky Coca-Cola pomocí v Rakousku masově užívaných testů.

K příspěvku napsal: „Dnes jsem naživo v parlamentu provedl covidový test. Masově používané testy na koronu jsou bezcenné! To také ukázal jednoduchý experiment v parlamentu, kde měla cola pozitivní výsledek! Ale tato černo-zelená vláda utrácí desítky milionů daňových peněz právě za tyto testy. Je to více než zřejmé: Anschober a celá vláda jsou zralí na ODSTRANĚNÍ! Tady je kompletní řeč včetně testu koróny, kterou si můžete prohlédnout!“ V textu Schnedlitz narážel na zeleného politika a člena vlády Rudolfa Anschobera.

Schnedlitz je členem rakouských Svobodných. Jedná se o stranu eurorealistickou až euroskeptickou a národně konzervativní. Jejím předsedou je Norbert Hofer, který v roce 2016 prohrál v druhém kole prezidentských voleb s bývalým předsedou rakouských Zelených Alexanderem Van der Bellenem. Paradoxně také díky korespondenčnímu hlasování. V roce 2019 Svobodné postihl skandál jejich tehdejšího předsedy Christiana Stracheho, který měl být údajně nachytán a natočen, jak těsně před parlamentními volbami domlouvá mediální pokrytí pro svou stranu za přidělování státních zakázek.

Schnedlitzův příspěvek vyvolal na sociálních sítích hotovou bouři. Lidé ho masivně sdíleli (více než 11.200 sdílení na facebooku) a komentovali. „Skvěle, konečně vyjde najevo pravda o testech,“ napsala v diskusi pod videem uživatelka Annemarie Ringhofer. Beatrix Prunster považuje poslancovo vystoupení za nesmírně odvážné a děkuje mu za něj.

Další uživatel Atai Dennis byl zjevně pěkně rozezlen, když psal následující věty: „Probuďte se, ovce. Nikdy to nebylo o našem zdraví nebo o viru. Vláda, politika, média a farmaceutické společnosti jsou skutečné viry.“ Raimund Bottesi se zase dožaduje, aby byl tento chaos, který očividně zažívá nejen Rakousko, ale celý západní svět, rázně ukončen a aby se občané zbavili všech loutkových vlád.

Poslanec Schnedlitz, ale ještě nekončí. Opět na svém facebooku zveřejnil vtipný obrázek, na němž je vyobrazena typická lahvička coca-coly a do ní jsou zastrčeny výtěrové tyčinky používané při testování. Pod ilustrací stojí posměšný nápis: „Mysli pozitivně, pij pozitivně, buď pozitivní.“

Vypadá to, že Češi nejsou jediný národ, který si i v tragické situaci, kdy se jejich vláda snaží kontrolovat nemoc a likviduje život v zemi, umí udělat legraci.

Kauzy si všimli už i v zahraničí. Schnedlitzovo video sdílel na svém twitteru třeba britský komik Old Holborn. Video si za dvanáct hodin přehrálo na jeho stránce přes 222 tisíc lidí. LOL.

Rakouský poslanec ale není prvním, kdo má pochybnosti o účinnosti testů a rozhodl se podrobit je zatěžkávací zkoušce.

Třeba takový tanzanský prezident John Magufuli. Ten nejprve přesnost testů na koronavirus zpochybnil a tvrdil, že jsou „technicky chybné“. Aby svá slova dokázal, obrátil se na bezpečnostní složky, aby testy prověřily.

Atestace však probíhala poněkud nezvykle. Místo vzorků od lidí došlo na testování kozy, ovce či papáje. Vzorkům byla přidělena lidská jména a věk, načež putovaly do laboratoře. V té tanzanští pracovníci netušili, že by se mělo jednat o něco neobvyklého, a vzorky zcela běžně otestovali.

Největším překvapením bylo, když prezidentovi přišly výsledky. Zatímco ovce nejevila přítomnost koronaviru, vzorky odebrané od kozy a z papáji byly pozitivní. To Magufuliho utvrdilo p chybnosti testů. Naznačil, že tak někteří lidé mohli být pozitivně na koronavirus testováni, ale přitom jej vůbec neměli. „Něco se tu děje. Už předtím jsem řekl, že nemůžeme akceptovat, že je jakákoli pomoc pro náš národ dobrá,“ podotkl s tím, že by se testovací sady měly prošetřit.

Testy, kterými se zjistila pozitivita kozy a papáji na koronavirus, byly dle Magufuliho dovezeny ze zahraničí. O přesné zemi původu se ovšem nezmínil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: AZy

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…