Je to venku. Detaily o zdraví Trumpa i Clintonové zveřejněny

16.09.2016 10:00

Server amerického deníku USA Today přinesl v souvislosti s nedávným kolapsem Hillary Clintonové zprávu o zdravotním stavu obou kandidátů. Prozradil, zda má např. Donald Trump ještě slepé střevo. Z veřejně dostupných zdrojů se toho však podařilo zjistit víc.

Je to venku. Detaily o zdraví Trumpa i Clintonové zveřejněny
Foto: archív autora
Popisek: Clintonová, Trump

O zdravotní stav obou prezidentských kandidátů se pečlivě starají lékaři. U republikána Donalda Trumpa jde o Harolda Bornsteina, zatímco o demokratku Hillary Clintonovou pečuje Lisa Bardacková. V roce 2016 je Trumpovi 70, Clintonová oslaví tyto kulaté narozeniny až za dva roky. Trump měří asi 190 centimetrů a váží 107 kilogramů. U Clintonové deník výšku a váhu nezjistil.

Trump prý bere aspirin v malých dávkách a trpí na sezónní alergie. Clintonová bere léky na štítnou žlázu. I ona trpí na sezónní alergie. Trump v 11 letech prodělal operaci slepého střeva. Clintonová se v letech 1998 a 2009 musela vypořádat s hlubokou žilní trombózou, laicky řečeno s krevní sraženinou v organismu. v roce 2009 si navíc zlomila loket. V roce 2012 utrpěla otřes mozku. Deník získal i informace o krevním tlaku obou kandidátů. Trumpovi prý naměřili 116/70, zatímco Clintonové 100/70.

Trump o sobě tvrdí, že nekouří a nepije. Clintonová nekouří, ale alkoholický nápoj si občas dopřává. EKG prý mají oba kandidáti v normálu. Gynekologické vyšetření u Clintonové prý ukázalo, že je po této stránce v pořádku.

Pohled do rodinné historie obou kandidátů nás poučí, že otec Donalda Trumpa Fred překročil devadesátku, dožil se 93 let. Trumpova matka opustila tento svět v 88 letech. Otec Clintonové překročil osmdesátku. Zemřel po mrtvici v 82 letech. Matka Clintonové Dorothy Howell Rodhamová se dožila dokonce 92 let.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…