Jestli Kalousek kradl, tak Babiš krade milionkrát víc, rozjel se doktor Sládek. A pak vyzval k následování Maďarů

13.01.2017 12:02

Hned několik dotazů, které se objevily na jeho profilu na serveru ParlamentníListy.cz, zodpověděl v poslední době předseda SPR-RSČ Miroslav Sládek.

Jestli Kalousek kradl, tak Babiš krade milionkrát víc, rozjel se doktor Sládek. A pak vyzval k následování Maďarů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

„Co říkáte na to, že jeden z členů hnutí ANO řekl, že spolupráce s komunisty po volbách není možná, a přitom hnutí ANO je bývalými komunisty prolezlé a vede je agent Bureš?“ zajímalo čtenáře. Podle Sládka je zmíněný výrok jedním z mnoha důkazů o tom, že celé hnutí ANO „je jedním velkým podvodem a pastí na hlupáky“. „Nejen to, že bývalí komunisté a estébáci toto soukromé hnutí vedou. Oni například tvrdili, že vymetou staré zlořády, a syn Faltýnka, pravé ruky Babiše, sedí ve 14 dozorčích a správních radách i s náležitými příjmy. Jestli klausovci a Kalousek kradli, tak Babiš krade milionkrát víc. Hlupáky, kteří volí Babiše a jeho firmu, nechme osudu a snažme se přesvědčit ty normální, aby se účastnili voleb,“ uvedl Sládek.

Jiný čtenář poukázal na to, že Donald Trump má inauguraci za pár dní. „Myslíte, že se do té doby stane něco tak závažného, že k inauguraci nedojde?“ zajímalo čtenáře. Podle Sládka inaugurace proběhne a Trump se ujme úřadu. „Bylo by však chybou spoléhat se na něj, že to tady dá do pořádku, jak v Evropě, tak v ČR. Amerika má dostatek svých vnitřních i celosvětových problémů a na ty se bude muset soustředit. Jestliže jsme zde nespokojeni, pracujme společně na nápravě. Jedině tak to tady dáme do pořádku, žádný spasitel zvenčí nám nepomůže. Koneckonců historie je plná příkladů, kdy jsme upínali zraky tu na Západ, tu na Východ, a nakonec jsme zůstali sami,“ prohlásil Sládek.

Dalšího čtenáře zajímalo, co Sládek říká na fakt, že Maďarsko nevpustí na své území už ani jednoho migranta. „Maďaři byli vždy trochu bojovnější. Nemělo by se zapomínat na jejich povstání, které Rudá armáda utopila v krvi. Takže odpovídá jejich mentalitě, že se nechtějí podrobit diktátu Bruselu. Jednoznačně s nimi sympatizuji a okolní vlády by si z nich měly vzít příklad. Koneckonců je to jediný způsob, jak bránit naše země – všechny přivandrovalce, kteří jsou tady, okamžitě deportovat a nikoho nového sem nepouštět,“ dodal Sládek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…