Jestli volby vyhraje soudruh Babiš, tak končím, prohlásil varovně známý český herec

29.09.2017 12:00

V případě, že by parlamentní volby vyhrál Andrej Babiš a jeho hnutí ANO, je herec Otakar Brousek mladší připraven skončit. Uvedl to v rozhovoru pro Blesk magazín.

Jestli volby vyhraje soudruh Babiš, tak končím, prohlásil varovně známý český herec
Foto: repro ČT
Popisek: Andrej Babiš ve sněmovně

„Jestli letos vyhraje volby soudruh Babiš, tak tady končím. Prodám dům, co jsem vybudoval, a stěhuju se,“ řekl jasně Brousek. Podle svých slov má kamarády na Valašsku, kteří mu říkali, že nebude problém sehnat nějakou dřevěnou chalupu. „A že bych se mohl živit jako hajnej,“ dodal. Prý nevadí, že to nikdy nedělal. „Prostě budu jen chodit po lese a přes rameno mít flintu, aby se neřeklo,“ dodal se smíchem.

Valašsko je podle něj takový stát ve státě, takže není třeba se stěhovat někam dál. „Valaši jsou hrozně hrdí a od nikoho si nenechají nic diktovat, vážně. Jsou odkojení slivovicí. Navíc se tam ve Slušovicích jezdí rally, tak bych mohl konečně šroubovat ta kola nebo třeba čistit skla, mně je to jedno,“ dodal.

Manželka prý o jeho plánu ví a souhlasí s ním. „Jí by se tam taky líbilo, kousek odtamtud žily žítkovské bohyně a ona je sama čarodějnice, tak má k těm končinám blízko,“ dodal.

Plánuje, jak případně bude pálit s ostatními slivovici. „Do Zlína je kousek, takže se můžu domluvit s tamním ředitelem divadla a občas si u nich zahrát, aby se mi nestýskalo, a nic mi nebude chybět. Manželka bude pěstovat bylinky a vařit různé lektvary... Já už se vám na to vyloženě těším!“ dodal optimisticky závěrem.

reklama

autor: vef

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…